Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars: Battlefront II Haftaya Epic Games’te Bedava!

Star Wars: Battlefront II Haftaya Epic Games’te Bedava!

Epic Games Store’daki bir sonraki bedava oyun, Electronic Arts’ın devasa FPS oyunu Star Wars: Battlefront II olacak.

Epic Games Store her geçen gün ücretsiz olarak dağıttığı oyunların kalibresini yükseltiyor. Watch Dogs 2 gibi bir oyunun ücretsiz verilmesiyle ne kadar büyük antlaşmalar yapabildiğini gözler önüne seren Epic Games, bir sonraki bedava oyunuyla çıtayı daha da yükseltti. Bu oyun ise Electronic Arts’ın en hırslı projelerinden biri olan Star Wars: Battlefront II.

Kayıp Tomb Raider Oyunu İnternet Üzerinden Yayınlandı

battlefront

Star Wars: Battlefront II Hakkında

Star Wars: Battlefront II, Electronic Arts tarafından geliştirilmiş bir FPS/TPS oyunu. Oyunda ister bir asker olarak, ister filmlerde gördüğünüz X-Wing ya da TIE Fighter gibi hava araçlarıyla; ister Luke Skywalker, Darth Maul, Obi-Wan Kenobi gibi Star Wars evreninin efsane karakterleriyle oynayabiliyorsunuz. Market fiyatı 280 TL olan Star Wars: Battlefront II, ilk çıktığında çok da pozitif yorumlar almamıştı. Bunun nedeni oyunda elde edebileceğiniz birçok eşyanın lootbox sistemine bağlı olmasıydı. Bu sorunu gidermek için güncellemeler yapılmış ve büyük bir kısmı giderilmiş olsa da, düzelene kadar insanlar oyundan soğumuş ve bu yüzden pek de ismini duyuramamıştı. Yine de 2. bir şansı hak eden bir oyundu ve bu şansı doğmuşa benziyor.

Star Wars: Battlefront II, Celebration Edition ile Verilecek!

Epic’in verdiği bir diğer müjde ise oyunun stock, yani en ham hali değil, Celebration Edition versiyonu verilecek. Bu versiyonunun verdiği artılara gelecek olursak:

  • İndirdiğiniz saatten itibaren gelen bütün güncellemelerin bedava olma garantisi
  • 6 efsanevi karakter sureti içinde olmak üzere yaklaşık 25 karakter sureti
  • 125’ten fazla Trooper ve destek birlik sureti

Ve daha fazla kozmetik hediyeler. Ham fiyatı 280 TL’nin üstüne bir de bu kozmetik paketi ele alırsak gerçekten çok karlı bir fırsat.

Sistem Gereksinimleri

Oyunun istediği gereksinimler ise biraz yüksek, ortalama bilgisayarların çalıştırmakta biraz zorlanacağı bir oyun. 2017 yapımı ve Frostbite oyun motoru kullanması nedeniyle belki de en modern grafiklere sahip oyunlardan biri Battlefront II.

  • CPU (İşlemci): AMD FX 6350 / Intel Core i5 6600K –> CPU Benchmark Puan: Yaklaşık 6000
  • RAM: 8GB
  • GPU: AMD Radeon HD 7850 2GB / Nvidia GeForce GTX 660 2GB –> GPU Benchmark Puan: Yaklaşık 3800
  • İşletim Sistemi : 64-bit Windows 7 SP1/Windows 8.1/Windows 10
  • DirectX: 11 ve uyumlu ekran kartları

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

2 Yorumlar

  1. Thank you!!1

  2. Bence güzel bir uygulama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir