Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars Battlefront II 19 Milyondan Fazla Oyuncu Tarafından Ücretsiz Alındı

Star Wars Battlefront II 19 Milyondan Fazla Oyuncu Tarafından Ücretsiz Alındı

Star Wars Battlefront II Epic Games Store platformunda ücretsiz olmuştu. EA, yaptığı yeni açıklamada oyunun Epic Games Store’da 19 milyondan fazla oyuncu tarafından ücretsiz alındığını belirtti. Detaylar haberimizde.

Star Wars Battlefront 2 Sunucuları Yoğunluğa Dayanamadı

Düzenli olarak yürüttüğü ücretsiz oyun kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken ve gündemden düşmeyen Epic Games Store, Battlefront 2 ile büyük bir ilgi toplamıştı. 14 Ocak 2021 tarihinde orijinal fiyatı 280 TL olan Star Wars Battlefront II’yi ücretsiz olarak dağıtılmıştı.

Electronic Arts tarafından geliştirilen yapım Kasım 2017’de çıkışını yapmıştı. Oyun kendine has kitlesini bir süre elinde tutmuş olsa da artık şirket beklentilerini karşılayamamış ve Nisan 2020’de içerik desteği kesilmişti. Bir süre daha ayakta kalan Battlefront 2, Epic Games kampanyası ile tekrar büyük bir kitleyi yakalamayı başardı. Oldukça yoğun ilgi gören kampanya, Star Wars Battlefront 2 sunucularının çökmesine neden oldu. Yoğunluğa dayanamayan sunucular toparlanmakta zorluk yaşadı.

Electronic Arts Star Wars resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamada Epic Games kampanyasından 19 Milyondan fazla oyuncunun faydalandığı açıklandı. Oyunun son içerik desteğinin gelmiş olmasına rağmen bu ilgi üzerine oyunculara teşekkür edildi. Açıklama Star Wars’ın efsane repliklerinden ”Güç Sizinle Olsun” ile sonlandırıldı.

Siz Star Wars Battlefront II hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunu ücretsiz edinenlerden birisi misiniz? Görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Güncel oyun haberleri için sitemizi takip etmeyi unutmayın.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir