Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars: Knights of the Old Republic Devam Oyunu Yolda Olabilir

Star Wars: Knights of the Old Republic Devam Oyunu Yolda Olabilir

Star Wars: Knights of the Old Republic devam oyunu iddiaları güçleniyor. İddiaların arkasında tutarlı tahminleriyle bilinen bir podcast var. Detaylar haberimizde.

KOTOR olarak da bilinen Star Wars: Knights of the Old Republic, Star Wars evreninde geçen bir RPG oyunu. 2003 yılında çıkan oyun serinin fanları tarafından hala tekrar tekrar oynanıyor. BioWare tarafından geliştirilen ve LucasArts tarafından yayınlanan oyun bildiğimiz sinematik evrenden yaklaşık 4000 yıl önce geçiyor ve serinin bilinmeyen noktalarına ışık tutmaya çalışıyor.

Darth Nihilus Star Wars: Knights of the Old Republic devam oyunu ile hakkında daha çok şey öğrenebileceğimiz bir karakter.

 

Devam oyunu veya Remake iddialarının arkasında ise öncelikle “LucasFilm Games”in geri dönüşü var. LucasFilm’ın 2013 yılında Disney tarafından satın alınmasının ardından film hakları Disney’e, oyunlar ise EA’e devredilmişti. Disney’in diziler bakımından iyi iş çıkardığını söyleyebilsek de filmlerde evreni katletmekten pek de öteye gidemediler. EA ise bu süreçte oldukça iddialı yapımlarla oyuncuları heyecanlandırdı. Klasik Star Wars oyunlarının arkasındaki LucasArts’ın LucasFilm Games olarak geri dönmesiyle birlikte oyun hakları da el değiştirmeye başlayacak. Ubisoft bir açık dünya Star Wars oyunu duyururken EA’den yeni bir Battlefront oyunu gelip gelmeyeceği merak edilmeye başladı. LucasFilm Games geri dönüşünün hemen ardından ilginin de odağı olmayı başardı.

LucasArts Lucasfilm Games Olarak Geri Dönüyor!

BOB the Podcast adı verilen bir podcastin 22 Ocak’ta yayınlanan bölümünde konuşulanlar da iddiaları güçlendirecek cinsten. Podcastte belirtilenlere göre yeni bir Star Wars oyunu geliştiriliyor. Bu oyun KOTOR için ya bir remake olacak ya da bir devam oyunu. Üstelik oyunu geliştiren firmanın EA, Ubisoft veya BioWare olmayacağı da iddialar arasında.

Darth Nihilus ve Revan gibi güçlü karakterlerin bulunduğu Star Wars: Knights of the Old Republic devam oyunu ile mi gelecek yoksa bir remake ile oyuncuları geçmişe yolculuğa mı çıkaracak hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir