Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars KOTOR Remake Yolda Olabilir!

Star Wars KOTOR Remake Yolda Olabilir!

Oyun dünyasının güvenilir gazetecilerinden Jason Schreier’ın iddialarına göre Star Wars KOTOR Remake karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Star Wars KOTOR, yada açmak gerekirse Star Wars: Knights of the Old Republic bu dev markanın video oyunları arasında oyuncular tarafından şüphesiz en çok sevilenlerden. Star Wars ruhunu dengeli ışın kılıcı kullanma mekanikleri, atmosfer ve rol yapma ögeleri ile birleştiren yapım 2003 yılında piyasaya sürüldüğünde oyuncular tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmış, klasikler arasında da yerini almıştı. BioWare tarafından geliştirilen ve yayıncı koltuğunda ise LucasArts‘ın oturduğu yapım Star Wars hayranlarının ağzında eşsiz bir tat bırakmış olsa da maalesef sonrasında KOTOR benzeri bir oyun göremedik. Ancak bu durum yakında değişmeye aday gibi görünüyor.

Star Wars KOTOR Remake

Oyun dünyası hakkındaki dosyaları, şirketlerin çalışma kültürlerini ve şartlarını gözler önüne sermesi ile bilinen gazeteci Jason Schreier Star Wars KOTOR Remake sürümünün yolda olduğunu iddia etti. Bu iddia oyun dünyasının en güvenilir isimlerinden birinden gelince oyuncular da elbette bir hayli heyecanlandılar. Yakın zamanda ülkemizde de satışa sunulan Kan, Ter ve Pikseller adlı kitabının yanı sıra Press Reset adlı bir kitabı da yolda olan Schreier katıldığı bir YouTube programında önemli açıklamalarda bulundu. Schreier‘ın açıklamalarına göre hayranlar tarafından uzun yıllardır beklenen projenin geliştirici koltuğunda ise bu kez BioWare değil Aspyr Studios oturacak.

Star Wars KOTOR Devam Oyunu Yolda Olabilir

Schreier‘ın açıklamalarına karşın henüz yetkili ağızlardan bir açıklama gelmiş değil ancak uzunca bir süredir konuşulan Star Wars KOTOR Remake iddiaları bir kez daha alevlenmiş gibi görünüyor, üstelik bu kez iddia makamı da bir hayli sağlam. Bakalım gerçekten de yıllardır beklediğimiz oyuna kavuşabilecek miyiz?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir