Anasayfa > Oyun Haberleri > StarCraft Reinhardt kostümü Blizzard tarafından duyuruldu

StarCraft Reinhardt kostümü Blizzard tarafından duyuruldu

Blizzard’ın iki popüler yapımı Overwatch ve StarCraft’ı bir araya getirecek olan StarCraft Reinhardt kostümü duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Blizzard tarafından her yıl düzenlenen ve firmanın projeleri hakkındaki en son detayların oyuncular ile paylaşıldığı BlizzCon fuarına artık çok az bir zaman kalmış durumda. 19 ve 20 Şubat tarihleri arasında küresel pandemi sebebiyle online olarak oyuncular ile buluşacak olan fuarın ilk sürprizi de ortaya çıktı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuara özel sınırlı süreli özel kozmetikler ile karşımıza çıkan Blizzard yılın ilk sürprizi olarak StarCraft Reinhardt kostümünü oyuncuların beğenisine sundu.

StarCraft Reinhardt

Overwatch ekibinin sevilen kahramanlarından Reinhardt‘ı StarCraft‘ın ikonikleşmiş karakterlerinden Jim Raynor‘a dönüştürecek olan kostüm daha şimdiden oyunculardan da büyük beğeni toplamış durumda. Bu efsanevi kostüme sahip olmak için ise kesenin ağzını açmanız gerekecek. Her yıl olduğu gibi BlizzCon kapsamında farklı paketleri de hayranlara sunan Blizzard bu efsanevi kostümü Heroic ve Epic paketlerine koymuş vaziyette. Heroic paketin değeri 39.99 dolar iken Epic paket ise 59.99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Paketlerin tek içeriği elbette ki StarCraft Reinhardt kostümü değil. Her iki paket de firmanın diğer oyunları için çeşitli kozmetikler ve oyun içi ögeler içeriyor.

Duyurusu yapılmış olan kostüm 19 Şubat tarihinde BlizzCon başlamadan hemen önce, 18 Şubat tarihinde mağazadaki yerini alacak. Overwatch 2 duyuruları için gözünü fuara dikmiş olan hayranlar bakalım Reinhardt kostümünden başka ne gibi müjdelere kavuşacaklar?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir