Anasayfa > Oyun Haberleri > Stardew Valley Kutu Oyunu Satışa Sunuldu

Stardew Valley Kutu Oyunu Satışa Sunuldu

Oyuncular tarafından oldukça sevilen Stardew Valley kutu oyunu formu ile de oyuncuların karşısına çıkmaya hazır. Detaylar haberimizde.

2016 yılında ilk çıkışını gerçekleştirdiğinden bu yana yeni güncellemeler ile sürekli içeriği genişleyen ve oyunculara hep hayal edilen sakin köy hayatını vadeden simülasyon-rol yapma oyunu Stardew Valley hiç şüphesiz geliştiricisinin de beklentisini aşan bir başarı grafiği sergiliyor. Yalnızca Eric “ConcernedApe” Barone adlı geliştirici tarafından yaratılan ve pek çok ödülün de sahibi olmuş olan oyun PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS ve Android platformlarından sonra bambaşka bir şekilde daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Stardew Valley Bir Kez Daha Oyuncu Rekoru Kırdı

Oyunun geliştiricisi Eric Barone tarafından yaratılan kutu oyunu oyuncular tarafından da beğeni ile karşılanmış durumda. Stardew Valley: The Board Game adını taşıyan oyun hakkında Barone ”İki buçuk yıldan fazla zamandır Stardew Valley oyununun özüne sadık bir kutu oyunu yapmak için kutu oyunu tasarımcısı Cole Medeiros ile birlikte çalışıyorum. Video oyununda olan hemen her şeye sahibiz. Köylüler, mahsüller, hayvanlar, balıkçılık, madencilik ve daha fazlası. Gerçekten eğlenceli olduğunu düşündüğümüz bir masa oyunu yapmak için çok uğraştık. Umarız hoşunuza gider” ifadelerini kullanmış durumda.

1 ila 4 oyuncu için tasarlanmış olan oyunda amaç işbirliği yaparak vadiyi korumak, Topluluk Merkezi binasını onarmak ve kötücül Joja Corp.‘u huzurlu vadimizden defetmek. Hava şartları, mahsüller ve daha pek çok şeyin oyundaki kartlar ile belirlendiği kutu oyununda köyde yer alan insanlarla tıpkı video oyunundaki gibi ilişki kurmak da mümkün. Şimdilik yalnızca ABD içerisine gönderimi yapılabilen kutu oyununun fiyatı ise 55 dolar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir