Anasayfa > Oyun Haberleri > State of Decay 3 Buz Gibi Bir Fragman İle Duyuruldu!

State of Decay 3 Buz Gibi Bir Fragman İle Duyuruldu!

Açık dünya zombi hayatta kalma oyunu State of Decay 2, 2018 yılında yayınlanmış ve oyunculardan olumlu bir karşılık almıştı. Yapımcı firma Undead Labs bu ilgiyi karşılıksız bırakmak istememiş olmalı ki, 2 yıl aradan sonra sinematik bir trailer ile PC ve Xbox Series X için State of Decay 3 müjdesini verdi.

State of Decay serisi; terk edilmiş mekanlardan eşyalar toplayarak bir “hayatta kalma üssü” kurduğunuz, zombi istilasından canlı kurtulmuş başka insanlara yardım ederek onları da bu üsse kabul ettiğiniz third person zombi hayatta kalma oyunlarından oluşuyor. Pek çok hüsranla sonuçlanan girişimin yaşandığı “zombi temalı oyun” alanında oldukça başarılı bir yere oturan bu seri özellikle de son oyunu State of Decay 2 ile adından söz ettirmişti. Serinin yeni oyunu ise şimdiden oyuncular tarafından ilgiyle karşılandı.

İlginizi Çekebilir: Yeni Fable Oyunu İçin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Microsoft’un Xbox Showcase 2020 etkinliğinde yayınlanan State of Decay 3 trailerındaki en çarpıcı detay; bir zombi geyiğin, bir kurdu yiyor olması. Görüldüğü kadarıyla oyunda zombileşmiş hayvanlar önemli bir yer tutacak. Bununla beraber insan düşünmeden edemiyor: “Bir zombi geyik bile bu kadar korkutucu ise, zombileşmiş bir ayı acaba nasıl olur?” Eh, oyunun çıkış tarihi maalesef belli olmadığı için bunun cevabını ne zaman öğreneceğimizi bilemiyoruz, fakat şimdiden merak uyandırıcı ve heyecan verici bir oyun olacağa benziyor.

State of Decay 3 Duyuru Fragmanı

İşte o “soğuk” tanıtım:

Hakkında Alpgiray SELİM

18 yaşında, oyunu modern dünyanın vazgeçilmez bir eğlence aracı ve uluslararasılaşma platformu olarak gören birey, öğrenci.

7 Yorumlar

  1. Mevsim döngüsü olursa çok iyi olur aslında.
    İlk oyun bana kalırsa hikaye açısından bariz eksikti. Fakat hayatta kalma temasını çok güzel işlemişlerdi. Mantık güzeldi ama oyun eksiklik doluydu. DLC leri de fena değildi aslında. Bu oyunda biraz daha survival havası vermek adına kış temasını vermişler gibime geldi. Umarım oyun safi kışın ortasında geçen bir oyun olmaz da mevsim döngüsünü güzel bir şekilde işlemiş bir oyun olarak çıkar. İlk oyundan bile o kadar zevk almışken ikinci oyunu oynayamamak da benim ayıbım olsun. Buna rağmen de 3. Oyuna nasıl yorum yapabiliyorsam. Neyse bekleyip görelim

  2. Geyiğin de zombi olması çok heyecanlandırdı. Acaba başımıza neler gelecek diye düşünmeden edemiyorum. Bundan daha iyi bir trailer yapamazlardı herhalde.

  3. İlk iki oyun çok sıkıcıydı. Bence bu da kötü olacak

  4. Çöp olucak gibi

  5. 1.oyun güzel değildi lan bunun da farkı var mı pek hevesim yok

  6. Severus hadi bakalim

  7. fragmandan artık sadece zombi insan değil bir de zombi hayvanlar ve artık mermi craftlama özelliği gelir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir