Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Fable Oyunu İçin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Yeni Fable Oyunu İçin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Oyuncular tarafından yıllardır merakla beklenen yeni Fable oyunu için Xbox Game Showcase etkinliğinde resmi duyuru yapıldı. Detaylar haberimizde.

Lionhead Studios tarafından geliştirilen ve yayımcılığını Microsoft Studios‘un üstlendiği Fable serisi ilk oyunu ile 2004 yılında karşımıza çıkmıştı. Yarattığı fantastik evren ile oyuncuları bir masalın içerisinde maceralara atılmaya davet eden Fable serisi için özellikle de serinin hayranları uzun zamandır yeni bir oyunun duyurusunu bekliyorlardı. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Xbox Game Showcase etkinliğinde serinin hayranlarını da sevindirecek gelişmeler yaşandı. Yeni Fable oyunu resmen duyuruldu ve kısa bir tanıtım fragmanı oyuncular ile paylaşıldı.

Xbox Series X ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan yeni Fable oyunu için elimizde henüz detaylı bilgiler yok. Oyuncular heyecanla bekledikleri oyuna dair çıkış tarihi yada oyunun konusu gibi önemli detayları henüz öğrenememiş olsalar da efsane serinin geri dönüşünden memnun görünüyorlar. Rol yapma türünün başarılı örneklerinden olan seri son olarak karşımıza 2018 yılında bir kart oyunu olan Fable Fortune ile çıkmış olsa da haliyle türe oldukça uzak olan bu oyun oyuncularda hayal kırıklığı yaratmıştı. Bakalım serinin yeni oyunu ile birlikte oyuncuların yıllardır süren bekleyişine değecek bir oyunla karşılaşabilecek miyiz?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

3 Yorumlar

  1. Umarım yine güzel bir iş ortaya koyarlar ya. Benim gibi oyuncular için çok iyi bir haber.

  2. Umarım iyi olur fable gibi rpg oynamak istyordum son zamanlarda

  3. Pek bişi gosterilmedi yapıyoruz der gibi göstermişler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir