Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam 2020 Kış İndirimleri Başladı

Steam 2020 Kış İndirimleri Başladı

Yılın son büyük indirimi olan Steam 2020 Kış İndirimleri başladı. Ayrıca Steam ödülleri için de oylamalar başlamış durumda. Detaylar haberimizde.

Oldukça zorlu geçen bir yılı geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde Steam bu yıl için son bir kez biz oyuncuların yüzlerini güldürmek ve ceplerini boşaltmak için geri döndü. 22 Aralık itibariyle başlamış olan indirimler 5 Ocak tarihine kadar devam edecek. Bu süreçte yapacağınız her alışveriş Steam Puan Dükkanı üzerinde harcanmak üzere puan kazandırmaya da devam edecek.

Steam 2020 Kış İndirimleri

Tüm bu fırsat ve indirimlerin yanı sıra Steam 2020 Kış İndirimleri ile birlikte artık bir gelenek halini almış olan Steam Ödülleri için de oylama başlamış durumda. Sonbahar indirim döneminde 10 farklı kategorideki adaylar oyuncuların oyları ile belirlenmişti. Her kategoride belirlenmiş olan beş farklı aday bu kez kendi kategorilerinde ödüle ulaşmak için oyuncuların oylarını bekliyorlar. Oylamaya katıldığınız taktirde ise oy kullandığınız her kategori için bir kart ile ödüllendirileceksiniz. Bu kartları satarak indirim döneminde biraz sermaye elde etmek ya da Steam Ödülleri 2020 rozeti için birleştirmek de tamamen size kalmış bir tercih.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir