Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam 2020’nin Enleri Listesini Açıkladı

Steam 2020’nin Enleri Listesini Açıkladı

Steam 2020’nin enleri listesini açıkladı. 2016’dan bu yana yayınlanması gelenek haline gelen listelerde oldukça çarpıcı oyunlar da bulunuyor.

Her sene milyonlarca oyuncu, Steam üzerinden milyonlarca oyun satın alıyor ve bu oyunlar milyonlarca saat oynanıyor. Dünyanın en büyük dijital oyun dağıtıcısı Steam 2016 yılından beri, sene sonunda kendi platformundaki oyunlarla ilgili bazı istatistikler paylaşıyor. En çok oynanan, en çok satılan gibi kategorilerin bulunduğu sene sonu listeleri bu sene de yılbaşına bir kaç gün kala açıklandı.

Steam 2020 yılı verilerini, En Çok Satan, En İyi Yeni Çıkan, En Çok Satan VR Oyunları, En İyi Erken Erişim Mezunları, En Çok Oynanan Oyunlar ve En İyi Oyun Kolu Oyunları kategorilerinde yayınladı.

Steam Güvenilir mi?

Steam 2020’nin enleri listesinde en çok merak edilen iki kategori elbette, çok satanlar ve en çok oynananlar.

En çok oynananlar kategorisinde Counter Strike: Global Offensive ve Dota 2 liderliği kimselere bırakmadı. Bu listenin en öne çıkan oyunu iste Cyberpunk 2077. Çıkalı bir iki hafta olan oyun bu listeye üst sıralardan girmeyi başardı. Bir başka ilginç sonuç ise popülerliğinden bir şey kaybetmeyen Terraria oldu. Oyun bu sene de en çok oynanlar listelerindeki sandalyesini korumayı başardı.

En çok satanlar listesinde ise, başı çekenler yine bizi şaşırtmadı. Grand Theft Auto 5 ve herkesin sevgilisi jelibonlar Fall Guys listenin en tepesine oturdu. Cyberpunk 2077 da sene sonunda çıkmasına karşın listedeki isimlerden biri olmayı başardı.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir