Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam Ödülleri: Helltaker En İyi Müzik İçin Aday Gösterildi

Steam Ödülleri: Helltaker En İyi Müzik İçin Aday Gösterildi

Steam ödülleri Helltaker oyununu pas geçmedi. 2020 senesinin ilgi çekici indie oyunlarından Helltaker, en iyi oyun müziği dalında aday.

Mayıs ayında incelemesini yayınladığımız Helltaker oyunundan güzel bir haber var. Oyun, her sene dağıtılan Steam ödülleri kapsamında en iyi müzik dalında aday gösterildi. Mittsies nickli müzisyenin bestelediği progressive/electro tarzda müzikler, sanatçının Bandcamp sitesinden de incelebilir.

Helltaker İncelemesi – Steam’de Bedava Oyunlar

Oyunun geliştiricisi ve dağıtıcısı Vanripper, Steam’de yayınladığı mesajda Mittsies’e teşekkür etti ve haberi şöyle duyurdu.

Helltaker OST’si 2020 Steam Ödüllerinde en iyi soundtrack için aday gösterildi. Aday gösterilmesi için oy veren herkese teşekkürler, bunu siz mümkün kıldınız. Mittsies’in müziğinin bu seviyede takdir edildiğini görmek beni çok mutlu etti. Bu ödülü sonunda kim kazanırsa kazansın, bu muhteşem bir zafer. 

Steam Ödülleri Helltaker gibi bağımsız geliştiricilerin şanslarının pek olmadığı bir platform. Bunun nedeni Valve’dan ziyade komünitenin oy kullanması gerekliliği. Indie bir oyun çok popüler olup, kendine sadık bir oyuncu kitlesine kavuşmadan, bu ödülleri kazanmak bir yana aday gösterilmesi bile mümkün olmuyor. Ancak görünen o ki, kısa oynanışına rağmen, grafik ve müzikleriyle öne çıkan Helltaker zoru başarmış.

Helltaker oyununun Steam’de ücretsiz olduğunu da hatırlatalım. Kol desteği olan ve kısa sürede biten oyun, anime tarzı çizimleri seven oyuncular için biçilmiş kaftan. Zamanında radarımıza takılan ve beğendiğimiz bu oyuna, başarılar diliyorum.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir