Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam Oyun Festivali: Yaz 2020 Ertelendi!

Steam Oyun Festivali: Yaz 2020 Ertelendi!

Valve oyuncuların merakla beklediği etkinliği Steam Oyun Festivali: Yaz 2020 etkinliğini ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı. Detaylar haberimizde.

Valve tarafından 9 ve 14 Haziran tarihleri arasında düzenlenmesi beklenen etkinlik Steam Oyun Festivali: Yaz 2020 için tarihler ertelendi. Etkinlik dahilinde yeni çıkacak oyunlara göz atmak, demoları ve oyunların tanıtım bölümlerini oynamak gibi fırsatların yanı sıra oyun geliştiricilerin söyleşi ve konferanslarına da katılarak oyunlar hakkındaki detaylı bilgileri ilk ağızdan duyabilecektik.


Ertelenen etkinlik için belirlenen yeni tarih ise 16 ve 22 Haziran tarihleri olarak paylaşılmış durumda. Normal şartlar altında E3 haftasına denk gelerek oyuncuları adeta oyun bombardımanının içine atacak olan etkinliğin resmi ertelenme sebebi ise açıklanmış değil. Ancak Sony‘nin PlayStation 5 etkinliği başta olmak üzere oyun dünyasının merakla beklenen birçok etkinliğinin Amerika Birleşik Devletleri’nde başlayan ırkçılık karşıtı protestolar sebebiyle ertelendiğini göz önünde bulundururacak olursak Valve için de aynı sebebin geçerli olması oldukça yüksek bir ihtimal gibi görünüyor. İlerleyen günlerde Valve‘dan konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir