Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam Yaz İndiriminin Tarihi Sızdırıldı!

Steam Yaz İndiriminin Tarihi Sızdırıldı!

Steam 2020 yaz indiriminin tarihi sızdırıldı. Detaylar haberimizde.

Bildiğiniz üzere Steam her sene yılın belli dönemlerinde indirimler yapıyor. Bahar indirimleri, Cadılar Bayramı indirimleri, kış indirimleri, Noel indirimleri ve hepimizin yakından takip ettiği büyük yaz indirimleri. Özellikle yazın, oyunlarda büyük indirimler oluyor. Steam üzerinde neredeyse bütün oyunlarda indirim oluyor o dönem. Cüzdanlarınızı şimdiden hazırlayın deriz. Kısaca yaz indirimleri için hem oyuncuların bayramı hem de Gabe Newell’ın bayramı diyebiliriz. Pavel Djundik’in Twitter üzerinden açıkladığı tarihler ise 25 Haziran ve 9  Temmuz olarak belirtildi.  Bu tarihler de sonradan doğrulandı. Şimdiden 25 Haziran için para biriktirmeye başlayın deriz. Yaklaşık daha 1,5 ay süremiz var. Elbette Steam devamlı oyuncular için indirim yapıyor. Hafta sonu indirimleri, hafta ortası indirimleri gibi ufak tefek kısa süreli ama büyük indirim yaptığı zamanlar da mevcut. Fakat herkesin asıl beklediği indirimler, yaz indirimleri.

Steam

Yaz İndirimi Dönemi İçin İstek Listenize Ekleyebileceğiniz Oyunlar

  • Just Cause serisi: İndirimde alabileceğiniz ucuz oyun serilerinden birisidir. Açık dünyada kaos yaratmak, sahip olduğunuz araç gereçler ile aksiyonun dibine vurduğunuz oyunu gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.
  • Serious Sam serisi: Çoğumuzun çocukken en az bir kez olsa bile deneyimlediğimiz Serious Sam’e bu yaz bir şans daha verebilirsiniz. Geçmişe geri dönmenin, üzerinize akın akın gelen düşmanları alt etmenin hissini tekrardan yaşamak istiyorsanız bu oyuna bir kez daha bakmakta fayda var deriz.
  • Half-Life serisi: Steam kullanıcısı olup da Half-Life serisini oynayıp bitirmemiş olmanız neredeyse imkansız fakat eğer hala oynamadıysanız, yaz indirimlerini bekleyip çok ucuz fiyata bütün seriyi satın alabilirsiniz. Serinin paket haline ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.
  • Left 4 Dead: Arkadaşlarınızla bir zombi istilasının ortasına dalıp dayanışmanın ve yardımlaşmanın hissiyatını sonuna kadar yaşamak istemez ki? İşte eğer siz de bu tarz bir oyun arıyorsanız Left 4 Dead tam size göre. Kaçırmayın deriz.
  • Portal Serisi: Aperture Science adlı şirkete bir denek olarak alınıyorsunuz. Şirketin ürettiği bir portal silahını test etmek üzere görevlendiriliyorsunuz. Fakat test odaları ilerledikçe, bulmacaları çözdükçe işler istenildiği gibi gitmiyor. Bulmaca severler için ideal olan Portal serisi indirim dönemlerinde 1-2 TL’ye kadar düştüğü görüldü. Bu sene kaçırmayın deriz.
  • Outlast: Eski bir akıl hastanesinde dönen enteresan olayları araştırmak üzere yolculuğa çıkan bir gazeteciyi kontrol ettiğimiz Outlast, ülkemizde oldukça popüler bir oyun. Korkuyu ve çaresizliği iliklerinize kadar hissettiren oyunun fiyatı, yaz indirimlerinde oldukça düşüyor. Kendinize güveniyorsanız, bir bakın deriz.

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir