Anasayfa > Oyun Haberleri > Steelrising, Martta Çıkacak Test Sürümü İçin Oyuncu Arıyor

Steelrising, Martta Çıkacak Test Sürümü İçin Oyuncu Arıyor

Fransız Devrimi’nin Steampunk robotlarla düşünülmüş hali olan Steelrising, Mart’ta herkesin katılabileceği bir test sürümü yayımlayacak.

Spiders adlı, daha önceden Greedfall gibi oyunların geliştiriciliğini üstlenmiş olan nispeten küçük bir firmanın yeni RPG oyunu Steelrising, Mart ayında ilk oynanabilir sürümünü yayımlayacak. Fransız Devrimi’nin farklı bir açından anlatılmasını hedefleyen Steelrising’in konusu bildiğimiz Fransız Devrimi’nden bir hayli farklı. Oyun Kral XVI. Louis’in kana susamış androidlerine karşı duran, ve Kraliçe Marie Antoinette’in robotu Aegis‘in hikayesini anlatıyor. Kulağa biraz garip gelse de ilgi çekici ve yaratıcı olduğunu inkar edemeyiz.

steelrising

Çıkacak olan oynanabilir sürüme gelecek olursak, bu sürüm herkesin katılabileceği bir kampanyadan oluşuyor. Sadece içerik üreticilerine özel, ya da para karşılığı girebileceğiniz bir kapalı beta değil. Yapmanız gereken tek şey bir formu doldurarak test etme şansı yakalamak (Formu yazının sonunda link olarak bulabilirsiniz). Açıkça söylemek gerekirse bir geliştiricinin böyle bir yol izlemesi gerçekten çok cesurca bir hareket, çünkü herhangi bir şirkete bağımlı olmayan ortalama bir oyuncudan gelecek olan yorum son derece sansürsüz ve bir o kadar da öznel olacaktır. Ya kendilerine biraz fazla güveniyorlar, ya da ellerindeki ürün gerçekten de kaliteli.

Netflix Dota 2 Animesi İçin Tarih Belli Oldu

Steelrising’in ne zaman çıkacağı, ya da Mart’ta çıkacak olan test sürümünün oyunun ne kadarınını göstereceğini henüz kimse bilmiyor. Ancak şimdiye kadar görüldüğü kadarıyla ellerinde gerçekten de orijinal bir konsept var, ve kendilerine güveniyorlar. Eğer siz de oyunu test etme şansı elde etmek isterseniz, aşağıdaki linkten formun sayfasına ulaşabilirsiniz.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8HtDfBX3wXtK9_ppfb3z56gRIxKDOhtMfKYlV8N901CCl9g/viewform

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir