Anasayfa > Oyun Haberleri > Netflix Dota 2 Animesi İçin Tarih Belli Oldu

Netflix Dota 2 Animesi İçin Tarih Belli Oldu

Hayranlar arasında büyük bir heyecan yaratmayı başarmış olan yeni Netflix projesi Dota 2 animesi mart ayında karşımızda olacak. Detaylar haberimizde.

Netflix oyun uyarlaması yapımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Tomb Raider anime serisi yapmayı planladıklarını izleyiciler ile paylaşmış olan platformun radarında ayrıca Cuphead ve Dragon’s Dogma gibi yapımlar da bulunuyor. Netflix‘in resmi sosyal medya hesapları üzerinden bugün yapılan bir duyuru da DOTA: Dragon’s Blood adlı anime serisini ortaya çıkarttı. Şimdiden büyük bir heyecan yaratmış olan anime serisinin 25 Mart itibariyle yayında olması planlanıyor.

Valve‘ın rekorları alt üst etmiş olan ünlü MOBA oyunundan esinlenecek olan seride Dragon Knight Davion karakterinin maceralarına ortak olacağız. Valve kanadından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada ”DOTA evrenini daha öncesinde hiç keşfedilmediği gibi keşfedecek yeni bir anime serisini duyurmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Bu yeni macerayı 25 Mart tarihinde Netflix’te DOTA’nın tutkulu hayranları ve küresel topluluğun diğer üyeleri ile paylaşmayı dört gözle bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

8 bölüm olarak planlanmış olan dizinin yapımcılığını daha önce X-Men: First Class‘tan da tanıdığımız Ashley Edward Miller üstlenecek. Eski işleri arasında The Legend of Korra ve Voltron: Legendary Defender gibi işler bulunan animasyon stüdyosu Studio MIR ise şimdiden beğeni ile karşılanmış olan görselleri ortaya çıkartan ekip. Bakalım Netflix DOTA 2 animesi ile hem oyunculara hem de izleyicilere hitap etmeyi başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir