Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Tomb Raider Anime Dizisini Duyurdu

Netflix Tomb Raider Anime Dizisini Duyurdu

Dünyanın popüler yayın platformlarından olan Netflix Tomb Raider anime dizisi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Son zamanlarda yayınlanan ve henüz yapın aşamasında olan oyun uyarlaması projeleri ile gündemde olan Netflix bunlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Daha önce kullanıcılarının karşısına The Witcher dizisi ve Castlevania‘nın başarılı bir anime uyarlaması ile çıkmış olan platform bunların yanı sıra bir Dragon’s Dogma anime uyarlamasını da ekrana koyacağını açıklamıştı. Netflix kanadından yapılan son açıklama ise oyun severleri iyice heyecanlandırmış durumda, zira platformun gelecekteki projeleri arasında bir de Tomb Raider anime dizisi yer alıyor.

Oyun dünyasının hiç şüphesiz en ikonik karakterlerinden olan Lara Croft‘un bambaşka bir biçimde karşımıza çıkacağının mesajını veren paylaşıma göre ekrana konması planlanan anime dizisi 2013 ve sonrasındaki yeni üçleme olarak adlandırabileceğimiz dönemi kendine konu edinecek. Oyun dünyasının en uzun serilerinden olan Tomb Raider böylece toplamda 3 sinema filminin ardından bir de anime dizisine kavuşmuş olacak. Elimizde henüz dizinin başlangıç tarihi gibi detaylarına dair hiçbir bilgi yok. Ancak ilerleyen günlerde proje ile alakalı daha fazla detayın izleyiciler ile paylaşılması bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir