Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Dragon’s Dogma Animesi ile Geliyor!

Netflix Dragon’s Dogma Animesi ile Geliyor!

Netflix Dragon’s Dogma animesi ile oyuncuların kalplerini bir kez daha fethetmeye hazırlanıyor! Detaylar haberimizde.

Capcom‘un ellerinden çıkan ve rol yapma oyunları içerisinde kült mertebesine ulaşmış olan Dragon’s Dogma karşımıza bu kez de Netflix yapımı bir anime serisi olarak çıkmaya hazırlanıyor. 17 Eylül tarihinde ekranlarda yerini almaya hazırlanan anime için Netflix‘in resmi sosyal medya hesapları üzerinden de bir gönderi paylaşıldı. Merakla beklenen yapımdan ilk görselleri içeren gönderi özellikle de Dragon’s Dogma hayranlarını oldukça heyecanlandırmış durumda.

Netflix özellikle de son dönemlerde popüler oyun serilerini konu alan yapımlar ile karşımıza çıkıyor. Castlevania animesi ve The Witcher ile özellikle oyuncuların dikkatini üzerine çekmiş olan platformun gelecek planları arasında Cuphead ve Cyberpunk: Edgerunners adlı yapımlar da var.

Ethan adlı karakterin hikayesini ekrana taşıyacak olan yapımda karakterimizin maceralarını izleyeceğiz. Köyüne saldıran bir ejderha tarafından kalbi çıkartıldıktan sonra Arisen olarak hayata dönen Ethan bu macera boyunca çeşitli düşmanlar ile yüzleşecek. Ancak bu yüzleşmeler esnasında da içindeki insanlığı yavaş yavaş yitirecek. Bakalım Netflix Dragon’s Dogma ile oyuncuların beklentilerini karşılamak konusunda ne derecede başarılı olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir