Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix The Cuphead Show ‘u Resmi Olarak Duyurdu!

Netflix The Cuphead Show ‘u Resmi Olarak Duyurdu!

Netflix The Cuphead Show adlı yeni serisini resmi olarak açıklayarak oyuncuların gönlünü bir kez daha kazanmayı başardı. Detaylar haberimizde.

Hayranların karşısına ilk olarak 2017 yılının sonlarında çıkan ve yılın beklenmeyen sürprizi olan Cuphead hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından övgü dolu yorumlar ile karşılanmıştı. Oyuncuyu eski çizgi filmlerden fırlamış gibi görünen şirin grafikleri ile rahatlatırken zorlu yapısıyla da neredeyse çıldırtmayı başaran oyun Metacritic üzerinde 8.2 puanlık bir kullanıcı ortalamasına sahip.

Hikayesi ile de hiç de fena olmayan bir iş çıkartan oyun Netflix yapımı The Cuphead Show ile bu kez de dizi olarak karşımıza çıkacak. Oyundan tanıdığımız iki ana karakterlerimiz Cuphead ve onun kendisine tamamen zıt kişilikli kardeşi Mugman‘in maceralarını izleyeceğimiz yapım elbette ki oyunun da geçtiği Inkwell Adaları‘nı ekranlarımıza taşıyacak.

Netflix The Cuphead Show hakkında bir de kısa tanıtım videosu yayınlamış durumda. Videoda yer alan ”çok yakında” ifadesi hayranları sevindirmiş olsa da henüz merakla beklenen The Cuphead Show hakkında kesinleşmiş bir vizyon tarihi bulunmuyor. Sevilen oyunun animasyon dizi olarak uyarlanmasında Netflix oyunu yapan Studio MDHR ile de ortak bir çalışma yürütmüş durumda. Bu da beklentileri yükselten bir diğer unsur olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli konusu, etkileyici nostaljik müzikleri ve çizimleri ile oyun olarak harika bir iş çıkartmış olan Cuphead bakalım aynı performansı animasyon dizisi ile de gösterebilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir