Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher Yaratık Ansiklopedisi Netflix Tarafından Paylaşıldı!

The Witcher Yaratık Ansiklopedisi Netflix Tarafından Paylaşıldı!

Kitap ve oyun serisinin ardından dizi uyarlaması da gelen The Witcher için yaratık ansiklopedisi Netflix Türkiye hesabından paylaşıldı.

Oldukça geniş bir evrene sahip olan The Witcher oyunlarda ve kitap serisi içerisinde hayranlarına birbirinden farklı bir çok yaratık sunuyor. Oyunlardan sonra The Witcher dizisi ile de bu yaratıklara yakından bir bakış atma fırsatımız oldu. The Witcher‘ın yayınlanan ilk sezonunda karşımıza çıkan yaratıklar hakkında Netflix Türkiye resmi Youtube hesabı üzerinden bir ”Yaratık Ansiklopedisi” paylaşıldı.

Paylaşılan videoda dizinin ilk sezonunda gördüğümüz 7 adet yaratığın kökenlerini, yaratılma süreçlerini ve bunlar yaratılırken nerelerden ilham alındığını görme fırsatımız oluyor. Dünyanın farklı kültürlerindeki farklı mitolojilerden esinlenildiği görülen yaratıkların diziye uyarlanma sürecinde ekip elbette ki The Witcher evreninin kurallarını ve yapısını da işin içine dahil etmiş.

Netflix The Witcher Yaratık Ansiklopedisi tarzı yan içeriklerle izleyicilerin dikkatini dizinin üzerinde tutmaya çalışırken hayranların gözü ise yeni sezon hakkında gelecek haberlerde. COVID-19 sebebiyle çekimleri aksayan dizinin yeniden set başı yapacağı haberi her ne kadar bizleri sevindiren bir gelişme olsa da The Witcher 2. sezon için dillendirilen tarih 2021 yılının yaz ayları.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir