Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher 2. Sezon Çekimleri Yakında Başlayabilir

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Yakında Başlayabilir

İzleyiciler tarafından merakla beklenen The Witcher 2. sezon hakkında bizleri umutlandıran bazı gelişmeler var. Detaylar haberimizde.

Aynı adlı kitap serisinden oyun olarak uyarlandıktan sonra ününe ün katan The Witcher geçtiğimiz aylarda karşımıza Netflix yapımı bir dizi olarak da çıkmıştı. Kendine çıkış noktası olarak kitapları alan dizi hayranlar tarafından genel olarak beğenilmiş ve olumlu yorumlar ile karşılanmıştı. The Witcher 2. sezon hakkında bekleyiş devam ederken tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi sebebiyle yeni sezon çekimlerinin durduğu açıklanmıştı.

The Witcher Zaman Çizelgesi Nasıl İşliyor?

Dizinin çekimlerini yürüten Arborfield Studios cephesinden gelen haberlere göre ise hayranların uzun bir süre daha beklemesine gerek kalmayacak. Stüdyonun genel müdürü Bob Terry tarafından yapılan açıklamaya göre The Witcher 2. sezon çekimlerine yakın bir zamanda tekrar başlanacak. COVID-19 ile mücadele önlemleri kapsamında kapanan stüdyolar İngiltere hükümetinin bildirdiği kurallar çerçevesinde yeniden açılacak. Hükümet tarafından belirtilen kurallara riayet edildiği sürece yalnız The Witcher değil, merakla beklediğimiz birçok yapımın çekimlerine de yeniden başlanabilecek.

The Witcher 2. sezon

Dizinin yeni sezon çekimlerine ne zaman başlanacağı kesin olarak duyurulmamış olsa da stüdyoların iş başı yapabilmesi olumlu bir adım. Buna ek olarak yeni sezona dair elimizde Netflix tarafından belirtilmiş kesin bir tarih de bulunmuyor. Ancak söylentilerin çoğu merakla beklenen yeni sezonun 2021 yılının yaz aylarında izleyiciler ile buluşacağı yönünde. Bakalım The Witcher yeni sezonu ile izleyicileri memnun etmeyi başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir