Anasayfa > Oyun Haberleri > Surviving Titan Adlı Oyun 30 Nisan’da Geliyor

Surviving Titan Adlı Oyun 30 Nisan’da Geliyor

Surviving Titan adlı oyunun fragmanı dün itibariyle yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Son zamanlarda moda olan pixel art oyunların kervanına katılan Dynamic Zero, Surviving Titan adlı sistem dostu oyunuyla güzel bir projeye imza atıyor. Az önce de belirttiğimiz gibi pixel art görünüme sahip hayatta kalma oyunumuzda, karakterimizin bir uzay mekiği ile yeryüzüne iniş yaptığını görüyoruz. Bir kapsülün içinde uyanıp bilmediğimiz bir mekânda maceralara atılıyoruz. Bulunduğunuz yer Titan adlı bir gezegen. Oyun en çok hepimizin yakından tanıdığı Eric “ConcernedApe” Barone tarafından geliştirilen Stardew Valley adlı oyuna benzemesiyle göze batıyor. Ağaç kesme madene inme, balık tutma, yiyecek toplama, tarım yapma gibi birçok aktiviteleri barındıran Surviving Titan, açık dünyada saklanmış gizli bulmacaları çözüp yeni maceralara doğru yol alabilmemizi sağlıyor. Hatta diğer NPC karakterlerden görev alıyor, onlarla konuşabiliyorsunuz. Ayrıca kendinize zırh ve silah yapıp yaratıklarla da savaşabiliyorsunuz. Onun dışında kolonilere benzer yerler bulup üssü yok edebiliyorsunuz. Lazer silahları bile barındıran oyunda gördüğümüz kadarıyla Dünya dışı varlıkları da kolonilerde barındırıyor.

Surviving Titan

Surviving Titan Sistem Gereksinimleri

Minimum (Yalnızca minimum gereksinimleri açıklandı.)
  • İşletim sistemi: Windows Vista veya daha üstü
  • İşlemci: 2 Ghz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran kartı: 256 mb her ekran kartı
  • Depolama: 500 MB

Oyunun RPG kısmına bakacak olursak eğer oyunda 7 adet gelişmeye açık yetenek mevcut. Oyun 30 Nisan’da kullanıcılara açık hale gelecek. Şimdilik Android ve PC tarafına çıkacak Surviving Titan adlı oyunun fiyatı henüz belli değil. Fakat oyunu istek listenize ekleyip bekleyebilirsiniz çıkmasını. Oyunun mağaza sayfasına ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir