Anasayfa > Oyun Haberleri > Survivor 2020 Tanıtımında The Witcher 3 Soundtrack ‘i Kullanıldı!

Survivor 2020 Tanıtımında The Witcher 3 Soundtrack ‘i Kullanıldı!

Ülkemizin en popüler televizyon şovlarından olan Survivor’ın yeni sezon tanıtımında The Witcher 3 soundtrack ‘lerinden biri kullanıldı! Detaylar haberimizde.

Uzun yıllardır yayınlanan ve izleyicileri ekran başına kitleyen Survivor yeni sezon tanıtımı ile çok konuşuldu. Ünlüler takımının tanıtıldığı video internette kısa sürede en çok izlenen içeriklerden birisi oldu. Özellikle sosyal medyada tanıtım hakkında birçok tartışma yer alırken biz oyuncuları ilgilendiren konu ise bunlardan biraz daha farklı. Popüler televizyon şovunun tanıtımı esnasında hiç de yabancı olmadığımız bir melodi kullanıldı. The Witcher 3 soundtrack ‘lerinden olan ”The Trail” isimli parçanın tanıtımda kullanıldığı dikkatli oyunculardan kaçmadı.

https://www.youtube.com/watch?v=8cf2aWWt4M8&feature=youtu.be

Marcin Przybyłowicz tarafından bestelenen parça oyunun çeşitli yerlerinde kulağımıza çalınıyordu. Müziklerinin her biri birbirinden etkileyici olan oyun için bestelenen parçalardan biri olan The Trail‘in Survivor 2020‘nin tanıtımında kullanılması haliyle oyuncuları bir nebze şaşırttı. Oyunculara tanıtımı ile farkında olmadan ufak bir sürpriz yaşatan program 16 Şubat tarihinde ekranlarda olacak. Bakalım ilerleyen günlerde müzikleri ile de çok konuşulan The Witcher 3‘ten başka şarkıları da programda duyacak mıyız?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Güzel epik fragman olmuş, The Trail baya yakışmış saçm bir şekilde 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir