Anasayfa > Oyun Haberleri > Symmetra’s Restoration Challenge Etkinliği Başladı

Symmetra’s Restoration Challenge Etkinliği Başladı

Overwatch Symmetra’s Restoration Challenge etkinliği ile birlikte bir de kısa öyküyü oyuncuların beğenisine sundu. Detaylar haberimizde.

Blizzard‘ın geliştiriciliğini üstlendiği popüler FPS oyunu Overwatch her daim düzenlenen yeni etkinlikler ile oyuncuların ilgisini canlı tutmayı amaçlıyor. Blizzard tarafından duyurusu yapılan son etkinlik ise Symmetra’yı merkezine alıyor. Bu etkinlik kapsamında herhangi bir oyun modunda kazanacağınız 9 galibiyet sayesinde Symmetra için yepyeni bir kostümün sahibi olabileceksiniz. Kostümün yanı sıra kazanacağınız 3 galibiyet ile bir sprey ve 6 galibiyet sayesinde ise bir oyuncu profil ikonuna sahip olabilirsiniz. 17 Kasım itibariyle başlamış olan etkinlikte ödülleri kazanmak için elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Zira etkinlik 30 Kasım tarihine gelindiğinde sona erecek.



Symmetra’s Restoration Challenge etkinliğinin yanı sıra Blizzard karşımıza bir de Stone by Stone adını taşıyan bir öykü ile çıktı. Symmetra ve Zenyatta‘nın geçmişlerine ışık tutan bu öyküde asıl mesleği mimarlık olan Symmetra‘yı çalışanı olduğu Vishkar Corporation tarafından bir tapınağa restorasyon amacı ile gönderilmiş vaziyette görüyoruz. 30 Kasım tarihinde sona erecek olan etkinlik de adını buradan alıyor.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir