Anasayfa > Oyun Haberleri > SYNTHETIK, Yeni Güncellemesiyle Konsollara Geliyor!

SYNTHETIK, Yeni Güncellemesiyle Konsollara Geliyor!

SYNTHETIK, PC ye çıkış yaptıktan 2 sene sonra, SYNTHETIK: Ultimate güncellemesiyle XBOX One ve Nintendo Switch platformlarına da çıkış yapacak.

SYNTHETIK, Flow Fire Games tarafından geliştirilmiş bir rogue-like nişancı aksiyon oyunu. 2 sene önceki PC çıkışından sonra kendine hayliyle itibar kazandıran SYNTHETIK, büyük bekleyişin ardından konsollara da çıkış yapacağını duyurdu. İlk olarak XBOX One ve Nintendo Switch için, sonrasında da PS4 için çıkacağı söyleniyor. PC kullanıcılarına bedava güncelleme olarak gelecek olan SYNTHETIK: Ultimate, konsol oyuncuları için markette bu güncelleme ismiyle yer alacak. Gelin bu oyun neyin nesiymiş bir bakalım.

SYNTHETIK Bir Klon Mu, Yoksa Ferah Bir Deneyim Mi?

Enter the Gungeon tarzında mekanikleriyle bu tarz oyunları sevenlerin aşina olduğu bir tecrübe yaşatacakmış gibi gözükse de, SYNTHETIK çok daha ferah ve stratejik bir yaklaşıma sahip bir oyun. Tıpkı Counter-Strike oyunlarında gördüğümüz gibi hareket ettiğimizde mermilerin dağılması, hatta bir kafadan vuruş sistemi bile var. İzometrik kamera açısına sahip bir oyunda bu mekaniğin düzgün çalışması da bir hayli şaşırtıcı.

Oyundaki silahlar ise hayatınızda görebileceğiniz belki de en çok varyasyona sahip. 98 farklı silah, ve bu silahları dizayn eden 23 farklı “marka” sayesinde yüzlerce farklı silah kombinasyonu var, daha bu silahların kullanabileceği farklı mermi türlerini ele almadık bile. 8 farklı sınıf ile oynayabileceğinizi de göze alınca, gerçekten her oyuna girdiğinizde bambaşka bir deneyim oluyor.

synthetik

Zorluğuna gelecek olursak, en düşük zorluk derecesi bile bir hayli zorlayıcı. Oyunu bitirmek eğer çok şanslı değilseniz 20-30 saat arası bir deneyim gerektiriyor. Zorluk seviyesi ise aşina olduğumuz Kolay-Orta-Zor sistemi gibi değil. Oyunu daha zorlayıcı hale getirecek 12 farklı seçenek var. Silahların arada bir kitlenmesi, vurulduğunuzda maksimum canınızın belirli bir kısmını kaybetmeniz gibi ilginç ve eğlenceli zorluk modları ile de oynayabilirsiniz.

Among Us Xbox Konsolları İçin Yolda

SYNTHETIK’i Arkadaşlarımla Oynayabilecek Miyim?

Evet! 2 kişilik Co-Op seçeneğiyle oyunu online bir şekilde arkadaşınızla oynamak da mümkün. Online Co-Op, Rogue-like nişancı oyunlarında hiç de gördüğümüz bir seçenek değil , ayrıca çok da dengeli dizayn edilmiş. İşin güzel tarafı sadece arkadaşlarınızla da değil, oyun içerisinden istediğiniz kişiyi odanıza çağırabilir, beraber oynayabilirsiniz. Her zaman erişime açık olan Global Chat’i sayesinde insanlarla iletişime geçebilir, oyun hakkında sorular sorabilir veya beraber oynamak için çağırabilirsiniz.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir