Anasayfa > Oyun Haberleri > System Shock Remake Demo Sürümü Yayınlandı

System Shock Remake Demo Sürümü Yayınlandı

Nightdive Studios tarafından geliştirilen System Shock Remake demo sürümü meraklı oyuncuların beğenisine sunuldu. Detaylar haberimizde.

İlk oyunu 1994 yılında piyasaya sürülmüş olan bilim kurgu türündeki System Shock serisi yarattığı atmosfer ve oynanış ile çoğu oyuncunun unutamadığı seriler arasındadır. Oyuncuları 2072 yılında tekinsiz bir uzay istasyonunda maceraya atılmaya davet eden oyun System Shock Remake ile günümüz teknolojisinin nimetlerinden faydalanılarak yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncuların merakla bekledikleri yapım için yeni bir fragman yayınlayan stüdyo bir de müjdeli haber verdi.

Oyuncuları Citadel uzay istasyonunun tekinsiz koridorlarında bir gezintiye davet ederek oyunun vadettiklerini gözler önüne seren fragmanda oyuna ön sipariş ile sahip olan oyuncuların ayrıca System Shock 2: Enhanced Edition‘a da ücretsiz bir biçimde sahip olacakları duyurulmuş vaziyette. 2021 yılının yaz aylarında çıkacağı söylense de elimizde henüz net bir çıkış tarihi olmayan System Shock Remake demo sürümü de şu anda indirilebilir vaziyette. Steam ve Epic Games Store üzerinden ön siparişe açılmış olan oyunun ön sipariş fiyatı Steam üzerinde 67, Epic Games Store üzerinde ise 69 TL.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir