Anasayfa > Oyun Haberleri > System Shock Remake Yeni Oynanış Videosuyla Karşımızda

System Shock Remake Yeni Oynanış Videosuyla Karşımızda

Serinin eski hayranları ve oyuncular tarafından merakla beklenen System Shock Remake yeni oynanış videosu ile göz kamaştırıyor. Detaylar haberimizde.

Takvimler 1994 yılını gösterirken ilk oyunu ile hayatlarımıza dahil olan System Shock bizleri o zamana dek eşine az rastladığımız bir dünyanın tam ortasına atmıştı. Looking Glass Studios tarafından geliştirilen ve kısa sürede elde ettiği hayran kitlesi ile oyun dünyası içerisinde kült mertebesine erişmeyi başarmış olan yapım gerek gergin ve karanlık atmosferinin yarattığı hisler, gerek tasvir ettiği karanlık gelecek tablosu, gerekse de oynanış mekanikleri ile o zamana dek görmeye alışık olduğumuz pek çok işten sıyrılıyordu. İlk oyunun ardından gelen iki devam oyunundan sonra seri de bir sessizliğe gömülmüştü. Ta ki yakın bir geleceğe kadar.

Kickstarter üzerinden ilk oyunu yeniden yapmak için para toplayan geliştiriciler hedefledikleri miktara ulaştılar. Biraz sancılı bir sürecin ardından ise geliştirme aşamasına geçildi ve System Shock yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Hayranların ve oyuncuların merakla bekledikleri yapımdan da heyecanlandıran yeni görüntüler geldi. System Shock Remake yeni oynanış görüntüleri ile bizleri 2027 yılında konuk olacağımız Citadel adlı istasyona götürüyor ve bizi bekleyenleri gözler önüne seriyor. Orijinal oyunun yarattığı atmosferin üzerine inşa edilmiş olan yapımda bizleri bekleyen düşmanlar da yaratılan bu gergin ortamdan bir hayli nasibini almış vaziyette. Çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi verilmeyen oyunun bu yaz ayları içerisinde karşımızda olması bekleniyor.

System Shock Remake Demo Sürümü Yayınlandı

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir