Anasayfa > Oyun Haberleri > Team Fortress 2 Rick May Anıtı Kalıcı Oldu

Team Fortress 2 Rick May Anıtı Kalıcı Oldu

Team Fortress 2 Rick May anısına oyuna eklediği anıtın kalıcı olarak haritalarda kalmasına karar vererek saygı duyulası bir harekete imza attı. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz Nisan ayında COVID-19 sebebi ile hayatını kaybeden ünlü seslendirme sanatçısı Rick May Team Fortress 2 oyuncularının özellikle yakından tanıdığı bir isimdi. Oyunun her biri birbirinden ikonik olan karakterlerinden Soldier‘a sesi ile hayat veren May 79 yaşında hayatını kaybetmişti. Bu kaybın ardından ise Team Fortress 2‘de Rick May anısına oyunun bazı haritalarına anıtlar eklenmişti. İlk açıklamalara göre Mayıs ayının sonlarına kadar oyundaki varlıklarını koruyacakları açıklanan bu anıtların kalıcı olarak haritalarda yer almaya devam edeceği ise oyuna getirilen son güncellemenin detayları arasında ortaya çıktı.

Team Fortress 2 Rick May

Güncelleme detayları arasında anıtın oyuna kalıcı olarak eklendiği bilgisi paylaşılırken Soldier karakterinin ünlü repliği “That was a hell of a campaign, son!” sözlerine de yer verildi. Anıt ise Meet the Soldier videosundaki tahıl ambarının yer aldığı cp_granary haritasında, söz konusu ambarın arka kısmında yer alacak. Valve yaptığı bu ince hareket ile oyuncuların gönlünü de bir kez daha kazanmayı da başarmış durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir