Anasayfa > Oyun Haberleri > Team Fortress 2 Smissmas 2020 Etkinliği Başladı

Team Fortress 2 Smissmas 2020 Etkinliği Başladı

Valve’ın popüler FPS oyunu Team Fortress 2 Smissmas 2020 etkinliği çerçevesinde yepyeni içerikler ile karşımızda. Detaylar haberimizde.

2007 yılında çıkışını gerçekleştirdiği günden bu yana Valve‘ın en popüler oyunları arasında kendine yer bulmayı başaran Team Fortress 2 aradan geçen 13 yıla rağmen bu popülaritesinden bir şey kaybetmiş değil. Hala Steam‘in en çok oynanan oyunları arasında yer almaya devam eden Team Fortress 2 bunun yanı sıra oyun içerisindeki ekonomisi ile de başlı başına bir ekosistem oluşturuyor.

Team Fortress 2 Smissmas 2020

Yaklaşan tatil dönemi ile birlikte Team Fortress 2 de Noel temalı etkinliği olan Smissmas 2020 ile karşımıza çıktı. 7 Ocak tarihine kadar devam edecek olan etkinlikte tüm oyuncular doldurulmuş hediye çorapları ile ödüllendirilecekler. Buna ek olarak Snowfall, Wutwille, Snowville ve Pier adlı yepyeni dört topluluk haritası da oyuna eklenecek.

Tüm bunların yanı sıra Smissmas 2020 etkinliği elbette ki Team Fortress 2‘nin alamet-i farikaları olan rengarenk ve yepyeni kozmetikleri de içeriyor. 8 yeni alay ifadesinin yanı sıra sıradışı şapkalar için 12 ve olağandışı alaylar için 7 yeni efekt de oyuncuları bekliyor. Tüm yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir