Anasayfa > Oyun Haberleri > Team Fortress 2’de Hilecileri Engelleyen Botlar Ortaya Çıktı

Team Fortress 2’de Hilecileri Engelleyen Botlar Ortaya Çıktı

Valve’ın popüler FPS oyunu Team Fortress 2’de ortaya çıkan botlar hile kullanan oyunculara oyunu zehir ediyorlar! Detaylar haberimizde.

2007 yılında çıkışını gerçekleştirmesinin üzerinden 13 yıl geçmiş olmasına karşın Team Fortress 2 hala Steam’in en çok oynanan oyunları arasında kendine yer bulmayı başarıyor. Bu hatırı sayılır oyuncu sayısına karşın topluluk Valve‘ın oyuna yeterli ilgiyi göstermediği konusunda şikayetçi. Özellikle de oyun içerisindeki hilecilerden yaka silkmiş olan oyuncular Valve‘ın hile önleme sisteminin yeterli olmadığı konusunda hemfikir.

Team Fortress 2‘de yer alan hilecilerden bıkmış olan oyuncuların imdadına ise hilecileri hedef alan botlar yetişmiş durumda. Kim yada kimler tarafından geliştirildiği bilinmeyen bu botlar oyun içerisinde yalnızca hile kullanan oyuncuları hedef alıyorlar. Kendileri de bir çeşit hile kullanan bu botlar bu sayede hilecileri kendi silahları ile vurmuş oluyorlar. Bu çözüm her ne kadar geçici ve resmi olmayan bir yöntem olsa da Valve‘dan herhangi bir atılım gelene kadar bu botlar iyi bir seçenek gibi görünüyorlar.

”Bot Extermination Service” olarak adlandırılmış olan ve nereden geldikleri şimdilik bilinmeyen bu botlar hakkında oyuncular da ikiye bölünmüş durumda. Bir kesim bu botların hilecilere karşı iyi bir çözüm olduğunu savunurken başka bir kesime göre ise resmi olmayan ve hile kullanan bu botlar oyunun akışını negatif yönde etkiliyor. Konu hakkında şimdilik ne Valve, ne de botları üreten kişi yada kişilerden de bir açıklama gelmiş değil. Bakalım Team Fortress 2‘de hileci avlayan bu botların akıbeti ne olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir