Anasayfa > Oyun Haberleri > Team Fortress 2 Windows 95 Sürümü Duyuruldu!

Team Fortress 2 Windows 95 Sürümü Duyuruldu!

Yılların eskitemediği iki efsane bir araya geliyor. Team Fortress 2 Windows 95 için de oynanabilir durumda. Detaylar haberimizde.

Hayatına bir Half-Life modu olarak başlayan, başarısının ardından ilk oyununa kavuşan ve takvimler 2007 yılını gösterirken devam oyunu ile bizlerle buluşan Team Fortress hala oldukça büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynanmaya devam ediyor. Steam platformunun en çok oynanan oyunları arasındaki yerini kimselere bırakmayan Team Fortress 2 bu popülerliğini pek çok unsurun yanı sıra benzersiz mizah anlayışına da borçlu. Oyunun kendine has yapısı, karakterleri ve oyuncu topluluğu ile olan iletişimi Team Fortress 2‘yi hala yaşayan bir efsane yapmaya yetiyor.

Team Fortress 2 Windows 95

Bugün Team Fortress‘ın resmi Wiki sayfasını ziyaret eden oyuncular beklenmedik bir sürpriz ile karşılaştılar. Windows 95‘in ikonik tasarımına sahip olacak şekilde yeniden düzenlenmiş olan sitede yapılan bir duyuru Team Fortress 2 Windows 95 sürümüne işaret ediyor. Ancak elbette bu hoş bir 1 Nisan şakasından ibaret. Duyurunun ve tasarım değişikliğinin yanı sıra sitede güncelleme notları da paylaşılmış durumda. Oyuncuların yüzünde bir tebessüm oluşturan güncelleme notları arasında oyuna onuncu bir karakter eklendiği, Mad Milk gibi süt ürünlerinin artık laktoz intoleransı olan olan oyunculara yüzde 33 daha fazla zarar vereceği ve ortaçağ oyun modunda artık tüm silahların serbest olduğu gibi maddeler yer alıyor.

Team Fortress 2’de Hilecileri Engelleyen Botlar Ortaya Çıktı

Yapılan bu 1 Nisan şakası oyuncuların yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturmuş olsa da oyuncu topluluğunun esas isteği Valve‘ın hala en çok oynanan oyunlarından biri olan Team Fortress 2′ye daha fazla güncelleme getirmesi ve hak ettiği ilgiyi göstermesi.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir