Anasayfa > Oyun Haberleri > Teamfight Tactics Mobil Platformlara Geliyor!

Teamfight Tactics Mobil Platformlara Geliyor!

Riot Games tarafından geliştirilen ve League of Legends evrenini temel alan Teamfight Tactics mobil platform için de geliyor! Detaylar haberimizde.

Oyun sektöründe son sıralar oldukça popüler olmaya başlayan türler arasında ilk sıralarda hiç tereddütsüz auto battle oyunlarını da sayabiliriz. Dota Underlords ve Teamfight Tactics‘in öncülüğünü yaptığı bu tür mobil cihazlarda da sunduğu rahat oynanış ile sektördeki payını her geçen gün daha da arttırıyor. Riot Games tarafından geliştirilen Teamfight Tactics‘te mobil arenasına adımını atmaya hazırlanıyor.

Teamfight Tactics Mobil

Teamfight Tactics’in mobil platformlara gelişi resmi açıklamalara göre Mart ayı içerisinde gerçekleştirecek. İOS ve Android platformlarının her ikisine de çıkış yapacak oyun için ön kayıtlar ise başlamış durumda. Siz de burada yer alan linke tıklayarak oyun için şimdiden bir ön kayıt oluşturabilir ve oyun çıktığı anda deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Oyunculara stratejik düşünme yeteneklerini sonuna kadar kullanma fırsatı veren Teamfight Tactics bakalım mobil arenasındaki güçlü rakipleri arasından sıyrılmayı başarabilecek mi? Riot Games‘in ilk mobil platform deneyimi olacak oyun hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir