Anasayfa > Oyun Haberleri > Terraria Steam Workshop Desteği Aldı

Terraria Steam Workshop Desteği Aldı

Oyuncular tarafından oldukça sevilen popüler yapım Terraria Steam Workshop desteğine nihayet kavuştu. Detaylar haberimizde.

Geliştirici ve yayıncı koltuğunda Re-Logic Games‘in oturduğu ve 2011 yılında ilk çıkışını gerçekleştirmiş olan Terraria o tarihten bu yana kendine hatırı sayılır bir oyuncu kitlesini bağlamayı başardı. Pixel grafikleri, açık dünyası ve side-scroll yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Terraria çıkışının üzerinden geçen tam 10 yılın ardından nihayet Steam Workshop desteğine de kavuştu. Geçtiğimiz yılın sonlarında geliştirici ekip tarafından müjdesi verilmiş olan atölye desteğinin nihayet hayata geçirilmesi ile oyuncuları oyun içerisinde farklı deneyimler bekliyor.

Terraria 35 Milyon Satışı Aştı


Atölye desteği sayesinde artık oyuncular farklı dünyaları atölyeye yükleyerek diğer oyuncularla paylaşabilecekler. Bunun yanı sıra yepyeni doku paketleri, dil paketleri, müzikler ve daha pek çok öge de Terraria‘nın Steam atölye sayfasına eklenebilir durumda. Geliştirici ekip güncelleme ile ilgili yayınladıkları açıklamada ”Bu doğru, nihayet dünyanın dört bir yanındaki Terraria‘cıların yaratıcı enerjilerini sergileyebilmeleri için yepyeni ve kolay bir sistem sağlayabiliyoruz” ifadelerine yer vermiş durumdalar. Bakalım oyuncuların uzun süredir talep ettikleri ve bekledikleri atölye desteğinin ardından Terraria‘da karşımıza ne gibi yenilikler çıkacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir