Anasayfa > Oyun Haberleri > Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Belli Oldu

Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Belli Oldu

Test Drive Unlimited Solar Crown çıkış tarihi sonunda belli oldu. 1987 yılından beri hayatımızda olan seri, yeni oyun haberiyle heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.

1987’de çıkış yaptığından beri 14 geliştirici ve 8 yayımcı değiştiren ve 20’den fazla platform değiştiren Test Drive serisi yeni bir oyunla geliyor. Test Drive Unlimited Solar Crown adı verilen yeni oyunun ne zaman çıkacağı ve hangi ülkede geçeceği belli oldu. İlk defa duyurulduğu günün üzerinden 1 yıl geçen oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Test Drive Unlimited Solar Crown fragmanından bir sahne.

Test Drive’ın yeni oyunu, Test Drive Unlimited Solar Crown çıkış tarihi 22 Eylül 2022 olarak açıklandı. Çıkışına 1 yıldan biraz daha fazla süre kalmışken oyunun nerede geçeceği de öğrendiğimiz bilgiler arasında. Unlimited Solar Crown Hong Kong‘da geçecek. Nacon Connect etkinliği sırasında gösterilen fragman renkli dünyasıyla heyecan uyandırdı. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Jason Screier GTA 6 Sızıntılarını Doğruladı!

Fragmanda dikkat çeken diğer detaylar da lüks gece kulüpleri ve mücevherler oldu. Hong Kong’un gece hayatını yansıtmak için elinden geleni yapan ekip bize farklı bir yarış deneyimi sunacak. Açık dünyada Hong Kong haritasının tamamını yaratmayı planladıklarını açıklayan KT Racing sözcüsü, sürüş deneyimini geliştirmenin yanında çevre tasarımına da büyük ağırlık verdiklerini belirtti. 2022 yılında çıkacak yarış oyunu bir MMO olacak ve benzersiz bir açık dünya deneyimi sunacak. Oyunu Steam sayfasından istek listenize ekleyebilirsiniz.

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir