Anasayfa > Sanat Haberleri > The Batman Ertelendi: İşte Yeni Vizyon Tarihi

The Batman Ertelendi: İşte Yeni Vizyon Tarihi

The Batman vizyon tarihi yeniden değişti. Çeşitli nedenlerden bir defadan fazla ertelenen filmle ilgili detaylar haberimizde.

Yeni The Batman filminin başında bir tür lanet var gibi. Öncelikle, Batman’a hayat vermesi için tercih edilen Twilight yıldızı Robert Pattinson tercihi, geek aleminde olay olmuş ve Pattinson bir dizi nefret ve “cıkcık” yorumlarına mazhar olmuştu. Ardından tüm dünyanın gidişatını değiştiren Covid-19 pandemisi nedeniyle filmin çekimlerine ara verilmişti. Bu dönemde, hali hazırda çektikleri görüntülerden bir fragman yayınlamayı başaran stüdyo, ana karakteri canlandıran Pattinson’ın Covid-19 virüsünü kapması sebebiyle bir kez daha durakladı.

Yeni Batman’a Hayat Verecek Robert Pattinson Coronavirus’e Yakalandı

Filmin son vizyon tarihi Ekim 2021 olarak duyurulmuştu. Ancak yaşanan gelişmeler nedeniyle, filmin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Variety dergisinin internet sitesinde yayınlanan habere göre, filmin çıkış tarihi artık 4 Mart 2022‘ye ertelendi.

Filmin oyuncu seçimi konusunda, hayranlardan olumsuz yönde geribildirim alınmasına rağmen, aslen The Batman filminin kadrosu oldukça göz doldurur cinsten. Batman’in süperkahraman olmasından sonraki ikinci senesinde geçen olayları konu alacak filmde, Commissioner Gordon rolünde Jeffrey Wright, Catwoman rolünde Zoë Kravitz, Riddler rolünde Paul Dono ve Penguin rolünde Collin Farrell gibi ağır topları izleyeceğiz. Bu anlamda, film 2022’nin en çok beklenen yapımları arasında bulunuyor.

‘The Batman’ Filminden İlk Fragman Geldi

Dünyada çoğu ülke pandemiyi kontrol altına almasına rağmen soğuk mevsimin başlamasıyla sayılarda yeniden yükselme yaşanabileceği endişesi bir çok insan tarafından paylaşılıyor. Bu anlamda, 4 Mart 2022 olarak belirlenen tarih, yapım aşamasında pandemiden kaynaklanan nedenlerden yeniden ertelenebilir.

Prodüksüyon büyüklüğü ve beklenti düşünülürse Warner Bros’un vizyon tarihi için oldukça stratejik davranması gerekiyor. Filmin çıkış tarihinde rekabet etmesi gereken önemli bir yapım bulunmuyor. Aynı ayda gösterime girecek olan Minecraft filmi de yine aynı yapımcının, Warner Bros stüdyosunun bir filmi.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir