Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Batman’a Hayat Verecek Robert Pattinson Coronavirus’e Yakalandı

Yeni Batman’a Hayat Verecek Robert Pattinson Coronavirus’e Yakalandı

Ünlü aktör Robert Pattinson coronavirüs testine tabii tutuldu. Oyuncunun COVID19 testi pozitif çıktı. Detaylar haberimizde.

Robert Pattinson coronavirüs testinden pozitif sonuç aldı. Matt Reeves’in yönetmen koltuğunda oturduğu yeni The Batman filminin çekimleri oyuncunun virüse yakalanmasından dolayı durduruldu. Pattinson’un COVID19’a yakalandığı bilgisi set çalışanları tarafından öne sürüldü. Vanity Fair’e demeç veren set çalışanı kara şövalyeyi canlandıracak oyuncunun COVID19 pozitif olduğunu belirtti.

Robert Pattinson coronavirüs

Yıldız aktörün henüz durumuna dair bir açıklama yapılmadı. Çekimleri durdurulan The Batman filminin vizyon tarihi ise 1 Ekim 2021 olarak belirlendi. Yapımın kadrosunda Zoe Kravitz, Paul Dano ve Colin Farrell gibi isimler yer alıyor.

 

Robert Pattinson Hakkında 

Robert Pattinson coronavirüs

Yeni The Batman filminde başrolde olan Robert Pattinson daha önce Tenet ve The Lighthouse gibi birçok ses getiren yapımda yer aldı. Aktör, en çok Alacakaranlık film serisindeki Edward karakteriyle tanınıyor. Yıldız oyuncu bu konudaki ününü değiştirmek adına birçok farklı ve otör yapımda kendine rol buluyor.

İstisnai yapımlarda hayat verdiği ilginç karakterler ve etkileyici performansı ile sinema çevrelerinde de olumlu ilgiler toplayan Pattinson, yeni The Batman filminde oynayacak. Ben Affleck’in Kara Şövalye Batman performansından sonra Pattinson’un Bruce Wayne karakterine nasıl hayat vereceği ise büyük bir merakla bekleniyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir