Anasayfa > Oyun Haberleri > The Borderlands Film Çekimleri Macaristan’da Başlamak Üzere

The Borderlands Film Çekimleri Macaristan’da Başlamak Üzere

The Borderlands film çekimleri Macaristan’da başlamak üzere. Cate Blanchett’in yer aldığı filmin detayları ve daha fazlası haberimizde.

Macaristan tabanlı MidAtlantic Film Şirketi’nin başkanı Adam Goodman’in Hollywood Reporter sitesine verdiği röportaja göre Macaristan bir çok film şirketine kapıyı açmış durumda. The Borderlands filmi de bu projelerden bir tanesi.

Macaristan, film ve dizi endüstrisi için COVID-19 salgını başlangıcında bir dizi önlem ve uygulama oluşturmuştu. Bu uygulamalardan bir kaçı set çalışanlarının gruplar halinde birbirlerinden ayrı alanlarda çalışmalarını ve düzenli olarak Covid testi olmalarını sağlamıştı.

Exxen Projeleri İçin Yayınlanan Tüm Fragmanlar

Geçtiğimiz yıl film hakkında aldığımız bazı bilgilere göre, film Deathwish, Hostel ve Cabin Fever filmlerinin yönetmeni Eli Roth tarafından çekilecek.  Cate Blanchett ise Lilith karakterini canlandıracak. Kulağımıza çalınan bir yeni bilgi ise ünlü komedyen Kevin Hart‘ın Roland karakterini canlandıracak olması, fakat bu bilgi film stüdyosu tarafından henüz doğrulanmış değil.

Adam Goodman aynı zamanda ülkede çekimleri devam eden diğer projeler hakında da bilgi verdi. Açıklamalarına göre şu an Paramaount TV için Jack Ryan’ın 3. sezon çekimleri devam ediyor. Gizlilik politikaları nedeniyle bilgi veremeyeceğini dile getiren Goodman, aynı zamanda bir de Marvel projesinin devam ettiğini belirtti. The Borderlands film çekimleri Macaristan’ın Budapeşte kentinde başlayacak.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir