Anasayfa > Listeler > Exxen Projeleri İçin Yayınlanan Tüm Fragmanlar

Exxen Projeleri İçin Yayınlanan Tüm Fragmanlar

Exxen projeleri 1 Ocak’ta seyirciyle buluşuyor. Merakla beklenen Exxen dizi ve programları için tanıtım filmleri yayınlandı. 

Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital içerik platformu Exxen‘de yayınlanacak yerli içeriklerin hazırlıkları uzun zamandır devam etmekteydi. Dizilerden belgesele, talk show programından yemek yarışmasına kadar pek çok farklı kategoride dijital içeriği seyirciyle buluşturmayı hedefleyen Exxen’den sonunda fragmanlar gelmeye başladı. Exxen her jenerasyona hitap eden programlarıyla hem televizyon hem Youtube izleyicisinin beğenisini kazanacağa benziyor. 1 Ocak‘ta yayına başlayacak olan Exxen projeleri ve fragmanlarına gelin birlikte bakalım.

Exxen Projeleri İçin Yayınlanan Fragmanlar

  • İşte Bu Benim Masalım

Exxen resmi Youtube hesabında paylaşılan ilk fragman, Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven‘in birlikte rol alacağı İşte Bu Benim Masalım dizisine ait. Dizide Aleyna Tilki, şarkıcı olmak isteyen ancak sahne korkusu yaşayan liseli bir genç kızı canlandırıyor. Survivor şampiyonu Cemal Can ise muhtemel beyaz atlı prens rolünde. Diziden sanki biraz Hannah Montana biraz  da High School Musical havası alıyoruz.

https://youtu.be/OmEIMxlkf_k

  • Hükümsüzler

Mustafa Uslu‘nun yapımcılığını üstlendiği dizide Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, Burçin Terzioğlu gibi beğenilen oyuncular yer alıyor. ‘Engellenebilir her ölüm, cinayettir’ vurgusu yapan dizinin fragmanından kadın cinayetlerini konu aldığını anlayabiliyoruz.

https://youtu.be/OQtd3cJmG5w

  • Şeref Bey

Şeref Bey dizisinde ise en son Dokuz Kere Leyla filminde rol almış ödüllü oyuncu Haluk Bilginer, Songül Öden ve uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Ertan Saban yer alıyor. Komedi tadında ilerleyen dizi Şeref Bey‘in kiraya verdiği evinde yaşananları konu alıyor.

https://youtu.be/TAKUnguH8uk

  • Masterchef Junior

Exxen‘in bir diğer yapımı ise daha önce Tv8‘de yayınlanan Masterchef isimli yarışmanın çocuklar için hazırlanmış versiyonu Masterchef Junior. Genel izleyiciye hitap eden epey eğlenceli bir program olacağa benziyor.

https://youtu.be/NkVB4xkC0Pc

  • Tolgshow

Diğer bir eğlenceli yapım ise komedyen Tolga Çevik‘in talks-how programı Tolgshow. Arkadaşım Hoşgeldin isimli eğlence programından tanıdığımız, direktifleriyle Tolga Çevik‘e  eşlik eden ve eğlenceli anlar yaşanmasına sebep olan ‘yönetmen’ ise Tolgshow’da kendi rolünü oynamaya devam edecek.

https://youtu.be/UItX3ZV88qw

  • Fightclub

Acun Ilıcalı, yine en iyi bildiği işi yaparak sezona tutkulu bir yarışma programı koymayı ihmal etmemiş. Fightclub ile klasik ring dövüşü formatından biraz daha fazlasını gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Program hem dövüş anlarını hem de aynı evi paylaşan yarışmacıların birlikte yaşama kabiliyetini izleyicilere sunacak.

https://youtu.be/qyR-2pauQvM

  • Katarsis Ve Katarsis X-TRA

Fragmanı yayınlanan son program ise Uzm. Psikolog Gökhan Çınar‘ın yer aldığı Katarsis Ve Katarsis X-TRA. Kötü duygu ve düşüncelerden arınma, karşındakine acıma ve böylece duygusal adalete yönelme durumu olarak adlandırılan katarsis aslında bizim daha yakından tanıdığımız vicdan kelimesiyle örtüşüyor. Psikoloji temelli ilerleyen program insanlara, diğerlerine karşı daha duyarlı olmanın önemini anlatmayı hedefliyor.

https://youtu.be/oCdccA27nYg

Exxen Üyelik Ücreti Belli Oldu

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir