Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Exxen Üyelik Ücreti Acun Ilıcalı Tarafından Açıklandı

Exxen Üyelik Ücreti Acun Ilıcalı Tarafından Açıklandı

Acun Ilıcalı bugün kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Exxen üyelik ücreti hakkındaki tartışmalara son noktayı koydu. Detaylar haberimizde.

Acun Ilıcalı geride bıraktığımız Eylül ayı içerisinde kişisel sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşım ile kuracağı yayın platformu Exxen‘i kamuoyu ile paylaşmıştı. Daha önce katılmış olduğu çeşitli programlarda bunun mesajını vermiş olan Acun Ilıcalı‘nın projesi bu paylaşımı ile de kesinleşmişti. Hasan Can Kaya, Aleyna Tilki, Enes Batur, Feyyaz Yiğit ve daha pek çok ünlü ismi bünyesine katan platform yeni yılda yayın hayatına başlayacak.

Exxen üyelik ücreti

Acun Ilıcalı bugün yaptığı bir paylaşımla Exxen‘in üyelik ücreti konusuna da son noktayı koydu. Ilıcalı‘nın yaptığı paylaşıma göre Exxen aylık 9.90 TL‘lik bir üyelik ücreti karşılığında kullanılabilir olacak. Buna ek olarak 7 günlük ücretsiz bir deneme sürecinin olacağını da paylaşmış olan Acun Ilıcalı farklı üyelik modelleri ve aile paketi gibi konularda ise şimdilik bir açıklama yapmış değil. Yerli yayın platformları arasındaki rekabet giderek kızışırken bakalım Exxen rakipleri karşısında nasıl bir yol izleyecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir