Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Acun Ilıcalı Exxen Adlı Dijital Platformu Duyurdu

Acun Ilıcalı Exxen Adlı Dijital Platformu Duyurdu

Acun Ilıcalı Exxen adını verdiği yeni kuracağı dijital TV platformunu sosyal medya hesapları aracılığı ile duyurdu. Detaylar haberimizde.

Dijital TV platformları son bir kaç yıldır hayatımıza iyiden iyiye dahil olmaya başladı. Son olarak Amazon‘un da ülkemiz pazarına girmesi ile birlikte bu alandaki rekabet de giderek daha da büyüyor. Rekabete katılacak yeni isimlerden biri de Acun Ilıcalı olacak gibi görünüyor. Daha öncesinde katıldığı bir televizyon programında bir dijital platform kurmak ile ilgili planlarından bahsetmiş olan Acun Ilıcalı bugün sosyal medya hesapları üzerinden Exxen adını verdiği projesini ilk kez resmi olarak açıklamış oldu.

”Yeni platformumuz Exxen’de çok yakında beraberiz” notu ile paylaştığı gönderi ile platformun adını da ilk kez paylaşan Acun Ilıcalı projenin isim babasının da ünlü reklamcı Ali Taran olduğunu ve Taran‘ın bulduğu ismi çok beğendiğini ifade etmiş durumda. Her zaman hayalini kurmuş olduğu sürpriz bir programı da bu platform üzerinden izleyiciler ile paylaşacağını söyleyen Ilıcalı Exxen platformunda izleyicileri birçok farklı konseptin de beklediğini sözlerine ekledi.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir