Anasayfa > Sanat Haberleri > Konuşanlar Exxen Üzerinden Yayınlanacak

Konuşanlar Exxen Üzerinden Yayınlanacak

Son zamanların en popüler komedi programlarından olan Konuşanlar Exxen platformu üzerinden yayınlanacak. Detaylar haberimizde.

Hasan Can Kaya tarafından hazırlanıp sunulan ve pandemi döneminin başlaması ile evlerimize kapandığımız günlerde bizlere ilaç gibi gelen Konuşanlar bu zorlu süreçte yüzlerimizi gülümseterek büyük bir popülerlik elde etti. YouTube üzerinden yayınlanan Konuşanlar neredeyse her bölümü ile trendler listesinde de kendine yer bulmayı başarıyordu. Görünüşe göre bu başarı Acun Ilıcalı‘nın da gözünden kaçmamış. Ilıcalı kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderi ile fenomen komedi programının kendi kuracağı dijital yayın platformu üzerinden yayınlanacağını ”Hasan Can Kaya ile Konuşanlar Exxen ‘de, hepimize hayırlı olsun” ifadeleri ile açıkladı.

Konuşanlar Exxen

Hasan Can Kaya‘nın seyirci ile doğrudan iletişime geçmesi ile hazırlanan ”Konuşanlar” listesi sonrasında listede yer alan kişilerin sahneye çıkarak yöneltilen sorular üzerinden hikayelerini anlatmaları ile ilerleyen program samimi formatı ile beğeni kazanmış durumda. Exxen platformu üzerinden izleyiciler ile buluşacak olan programın formatında bir değişikliğe gidilip gidilmeyeceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir