Anasayfa > Sanat Haberleri > Exxen Dizisi “İşte Bu Benim Masalım” İçin İlk Fragmanı Yayınlandı

Exxen Dizisi “İşte Bu Benim Masalım” İçin İlk Fragmanı Yayınlandı

Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven’in başrollerini paylaştığı Exxen platformunun İşte Bu Benim Masalım dizisinden ilk fragman yayınlandı.

Acun Ilıcalı‘nın sahibi olduğu yerli dijital yayın platformu Exxen, tüm bombalarıyla çıkış tarihi olan 1 Ocak 2021‘e hazırlanıyor. Exxen, çıkış tarihine birkaç gün kala her gün yeni projelerin duyurusuyla hedef kitlesini heyecanlandırmayı başarıyor. Platformun bugünkü bombasıysa uzun zamandır konuşulan Survivor 2020 şampiyonu  Cemal Can Canseven ve yetenekli genç şarkıcı Aleyna Tilki‘nin başrollerini paylaştığı müzikal-gençlik türündeki “İşte Bu Benim Masalım” adlı diziden yayınlanan ilk fragman oldu.

Rakibi BluTV‘nin yeni içerikleri ve 2021’de çıkış yapacak bir diğer yerli dijital yayın platformu GAIN‘in ilk içeriklerini duyurmasıyla Exxen‘in bu rekabetteki sıradaki adımı merak ediliyordu. Her gün yeni bir içeriğini duyuran Exxen, çıkış tarihine kadar geçen süreçte içeriklerinin reklamını başarıyla yaptı. Yerli dijital yayın platformları arasında giderek kızışan bu rekabetin kazananı kim olacak merakla bekliyoruz.

Exxen‘in resmi Instagram hesabında ilk fragmanı yayınlanan Exxen orijinal yapımı dizinin kadrosunda Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven‘in yanı sıra Merve Sevin, Zeynep Kankonde, Kamil Güler, Nevra Serezli, Ege Gönülal, Eren Emingil, Gülce Cantürk, Asena Keskinci, Göksun Büyükkahraman, Faruk Aran, Ayça Tilki,  Hasan Denizyaran gibi isimler de yer alıyor. Ayrıca dizinin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor.

Daha fazla uzatmadan sizleri “İşte Bu Benim Masalım” dizisinden gelen ilk fragman ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Exxen (@exxen)’in paylaştığı bir gönderi

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir