Anasayfa > Sanat Haberleri > Yerli Dijital Yayın Platformu “GAIN” İlk İçeriklerini Duyurdu

Yerli Dijital Yayın Platformu “GAIN” İlk İçeriklerini Duyurdu

Yeni yerli dijital platform GAIN, içeriklerinin duyurmaya başladı. GAIN’in duyurduğu içerikler yazımızın devamında.

30 Aralık 2020‘de yayın hayatına başlayacak olan yeni yerli dijital içerik platformu GAIN, ilk içeriklerini duyurdu. Duyurduğu beş içeriğiyle hayatımıza oldukça iddialı bir giriş yapan GAIN, Acun Ilıcalı‘nın kurucusu olduğu Exxen’in de rakibi olmaya hazırlanıyor. Exxen‘in çıkış tarihi olan 1 Ocak 2021’den yalnızca iki gün öncesinde çıkış yapmasıyla da GAIN, rekabetin kızışacağını şimdiden hissettirdi.

Acun Ilıcalı Exxen Adlı Dijital Platformu Duyurdu

Bağımsız içeriklere de bünyesinde yer vereceğini duyuran GAIN, kullanıcı rahatlığını sağlamak için dikey formatta da seyir tecrübesi sunacak. Netflix‘te de bulunan izleyici alışkanlıklarına göre öneri sistemi de platformda bulunacak. Platformun resmi Instagram hesabından duyurduğu içerikleri ise şöyle:

  • “Mücbir Yılbaşı” 

mucbir-yilbasi-gain

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş‘ın pandemi sürecinde başladığı Mücbir Sebepler adını verdikleri ve Instagram canlı yayınları üzerinden yaptıkları “çakma magazin” programının yılbaşı özel bölümü 31 Aralık Perşembe 22.00‘da GAIN üzerinden yayınlanacak.

  • “10 Bin Adım” 

10-bin-adım-sb

İki eski sevgilinin birlikte her gün 10 bin adım atma kararı almasının sonrasında yaşanan olayları anlatan dizinin baş rollerinde Engin Günaydın ve Devin Özgün Çınar bulunuyor. Dizi Ocak ayında GAIN üzerinden yayın hayatına başlayacak.

  • “Ele Güne Karşı” 

    ele-gune-karsi-sb

Sanat kariyerlerinde 50 yıla yaklaşan efsane müzik grubu MFÖ‘ye odaklanacak belgesel, Ocak ayında GAIN üzerinden izlenebilecek.

  • “İlber Hoca’yla Zaman Makinesi”

ilber-hocayla-zaman-makinesi-sb

İlber Ortaylı‘nın bünyesinde bulunacağından başka bir bilgiye sahip olmadığımız bu içerik de platform bünyesinde bulunacak.

  • “Bir Şifa Bağımlısının İtirafları”

bir-sifa-bagimlisinin-itirafları-sb

 Ela Başak Atahan‘ın aynı isimli kitabından uyarlanacak içerik platform bünyesinde bulunacak.

  • Şokopop

sokopop-gain-sb

Resmi bir duyuru yapılmasa da “Türkiye’nin en derin magazin çukuru” iddiasıyla belgesel formatında videoları YouTube kanalı üzerinden paylaşan Şokopop’un verdiği bir röportajda içeriklerini yerli bir dijital platforma taşıdığını söylemesinin ardından GAIN’in resmi Instagram hesabından Şokopop’u takip etmesinden anlıyoruz ki Şokopop da GAIN üzerinden izleyebileceğimiz içerikler üretecek.

Duyurulan içerikler bunlardan ibaret. 30 Aralık’ta yayın hayatına başlayacak olan platform, önümüzdeki günlerde birçok içerik daha duyuracak. PuhuTv ve BluTv‘nin iddialı rakiplerine Exxen‘in ardından GAIN‘de böylece eklendi. Fiyat politikası hakkında henüz bir bilgiye sahip olmadığımız platformu merakla bekliyoruz.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir