Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Yeni Yerli Yapımlarını Tanıttı

Netflix Yeni Yerli Yapımlarını Tanıttı

Dün online gerçekleşen basın buluşmasında Netflix, önümüzdeki günlerde izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yapımlarını duyurdu.

Amazon’un ülkemize ani ve etkili bir giriş yapmasından sonra Netflix ile arasında güçlü bir rekabet başladı. Bu rekabetten sonraki adımları oldukça merak edilen Netflix, dün yaptıkları ve online gerçekleştirilen basın buluşmasında birçok yerli yapımın duyurusunu yaptı.

Önümüzdeki Günlerde Seyircisiyle Buluşacak Yerli Netflix Yapımları:

Fatma: Duyurusu daha önce de yapılmış olan başrolünde Burcu Biricik’in yer alacağı diziyle ilgili detaylar ve yeni yayınlanan görselleri içerek yazımıza ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

50m2: Diziyle ilgili detayları içeren yazımızı okumak için tıklayabilirsiniz.

Mücadale Çıkmazı: Aylar önce setinden sızan görselleriyle gündeme oturan filmle ilgili detayları içeren yazımızı okumak için tıklayabilirsiniz.

9 Kere Leyla: Pandemi öncesi izleyiciyle buluşmaya hazırlanan başrollerine Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu’nun yer aldığı filmin yayın hakları Netflix tarafından satın alındı. Vizyona girmek yerine Netflix’te yayınlanacak olan filmin 4 Aralık’ta izleyiciyle buluşacağı duyuruldu.

9-kere-leyla

Azizler: Filmle ilgili detayları içeren yazımızı okumak için tıklayabilirsiniz.

Uysallar: Şahsiyet dizisinde birlikte çalışarak muhteşem bir iş çıkarmış olan Onur Saylak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Hakan Günday’ın senaryosunu yazdığı Uysallar, Ay Yapım yapımı olarak Netflix’te yer alacak.

Pera Palas’ta Gece Yarısı: Charles King’in romanından uyarlanan dönem dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Şahin oturuyor.

Kuş Uçuşu: Yapımcılığı Ay Yapım’ın üstlendiği, Aşk 101’in senaristi Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizi, X kuşağı ve Z kuşağının çatışmasını anlatacak.

Kod Adı: Kulüp: Yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce’nin oturduğu dönem dizisinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci bulunuyor. Dizi 50’lerde bir gece kulübünün hikayesini anlatacak.

Erşan Kuneri: Cem Yılmaz’ın başrolü olduğu dizi hakkındaki detayları içeren yazımıza ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Bir Denizaltı Hikayesi: Sundance ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik’in yönettiği filmin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ yer alacak. Film bilimkurgu türünde olacak.

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?: Yılmaz Erdoğan’ın aynı addaki tiyatro eserinden uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu oturacak. Dizinin kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Engin Alkan, Merve Dizdar, Ushan Çakır, Ecem Erkek, Devrim Yakut isimleri bulunmakta.

‘96 Yazı: OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği filmde Ece Çeşmioğlu, Aslıhan Malbora, Halit Özgür Sarı, Aslıhan Malbora ve Fatih Şahin isimleri yer alacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise Aile Arasında, Annemin Yarası gibi filmlerden tanıdığımız Ozan Açıktan oturuyor.

Beni Çok Sev: Sarp Akkaya, Ercan Kesal ve Songül Öden’in başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda 7. Koğuştaki Mucize’nin de yönetmeni olan Mehmet Ada Öztekin oturuyor.

Şimdilik açıklanan detaylar bu şekilde.

 

 

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir