Anasayfa > Sanat Haberleri > Erşan Kuneri Dizisi Netflix Üzerinden Yayınlanacak

Erşan Kuneri Dizisi Netflix Üzerinden Yayınlanacak

İzleyicilerin daha şimdiden merakla bekledikleri Erşan Kuneri dizisi Netflix ekranlarında karşımıza çıkacak. Detaylar haberimizde.

G.O.R.A ile hayatımıza giren ve daha sonrasında Arif V 216 filminde karşımıza çıkan Erşan Kuneri Cem Yılmaz‘ın hayat verdiği karakterler içerisinde en unutulmaz olanlarının başında geliyor. 80’li yılların erotik film yapımcılarından olan Erşan Kuneri hakkında bir dizi çalışması olduğu Cem Yılmaz tarafından geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı ancak elimizde dizinin yayınlanacağı platform konusunda bir ipucu bulunmuyordu.

Erşan Kuneri dizisi Netflix

Cem Yılmaz geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programında dizinin yayınlanacağı platform hakkında da açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalara göre Erşan Kuneri dizisi Netflix üzerinden izleyiciler ile buluşacak. Toplamda 8 bölüm olması planlanan dizi hakkında Cem Yılmaz ayrıca projenin tutması halinde 8 bölümlük bir ikinci sezon planlarının olabileceğini de söyledi.

Dizi ise dönem olarak kendine G.O.R.A’da gördüğümüzden daha öncesini konu alacak. Bu da Erşan Kuneri‘yi farklı bir kimlikte görebileceğimizin sinyallerini veriyor. Cem Yılmaz‘ın konuk olduğu diziler haricinde direkt olarak başrolünde bulunacağı ilk dizi olma özelliğini de taşıyan dizi bakalım izleyicilerin beklentilerini karşılayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Dışarda tank görüyorum Faruk hayırdır bi kutlama mı var?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir