Anasayfa > Sanat Haberleri > Erşan Kuneri Dizisi Geliyor!

Erşan Kuneri Dizisi Geliyor!

Cem Yılmaz sinemanın ardından izleyicilerin karşısına bu kez de unutulmaz karakter Erşan Kuneri dizisi ile çıkacak. Diziye ilişkin açıklanan tüm detaylar haberimizde.

İzleyicilerin karşısına ilk olarak 2004 yılında G.O.R.A ile çıkan Erşan Kuneri karakteri filmdeki ufak rolüne rağmen ikonik karakterlerden biri olmayı başarmıştı. Yıllar sonra 2018 yapımı Arif V 2016 ile de bir kez daha ekranlara dönen karakter için Cem Yılmaz kolları sıvadı. Cem Yılmaz sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı bir gönderi ile Erşan Kuneri dizisi için ilk detayları paylaştı. Türk sinemasının bir dönem yaşadığı erotik film furyasında bir yönetmen olan Erşan Kuneri dizisi ile izleyicilerin karşısına 2022 yılında çıkmaya hazırlanıyor.


Cem Yılmaz‘ın açıklamalarına göre ikonik karakterin 1975 ve 1978 yılları arasındaki sinema maceralarına odaklanacak olan dizide şu an için hangi isimlerin yer alacağını bilmiyoruz. Ancak Erşan Kuneri karakterinin Cem Yılmaz tarafından canlandırılması neredeyse kesin gibi görünüyor. Buna ek olarak dizinin hangi yayın platformu üzerinden yayınlanacağı, kaç bölüm olacağı gibi sorular da şimdilik yanıt bulmuş değil. Cem Yılmaz‘ın sosyal medya hesaplarından dizinin duyurusu için paylaşmış olduğu eskizde ise Tumtum İbrahim, Miki Muammer, Alev, Altın Oran, Seyyal ve Payro Cemal gibi karakterleri görüyoruz. Çoğuna filmlerde rastlamadığımız bu karakterlerin hikaye içerisinde ne gibi roller üstleneceklerini de hep birlikte göreceğiz. Bakalım sevilen karakterin dizisi izleyicilerin beklentilerini karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Bastır hemen afişi. Seçip gönderiyorum.
    Dizinin adı: Grup İndirimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir