Anasayfa > Sanat Haberleri > Enes Batur da “Exxen” İçin Proje Hazırlığında!

Enes Batur da “Exxen” İçin Proje Hazırlığında!

Enes Batur, Acun Ilıcalı’nın kurucusu olduğu yerli dijital içerik platformu Exxen için hazırlamakta olduğu projeleri olduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Türk medya sektörü diyince akla ilk gelen isimlerden olan Acun Medya ve Tv8‘in sahibi Acun Ilıcalı, hazırlamakta olduğu yeni yerli dijital platformu Exxen‘i duyurdu. Exxen, ülkemizde halihazırda bulunan Netflix, Amazon gibi yabancı dijital yayın kuruluşlarına rakip olacak. Bunların yanı sıra Mubi, Blutv, Puhutv gibi yerli dijital yayın platformlarına da zor günler yaşatacak. Fakat belli ki diğer yerli dijital platformlardan farklı bir yayın politikası edinecek.

Acun Ilıcalı, birkaç gün önce YouTube üzerinden yayınlanan Hasan Can Kaya‘nın sunduğu “Konuşanlar“ı Exxen bünyesinde göreceğimizi açıklamıştı. Diğer projeleri için Berkcan Güven, Yusuf Aktaş (Reynmen), Buğra Kazancı ve Orkun Işıtmak gibi YouTuber’lar ile görüştüğünü de duyurmuştu.

YouTube Türkiye’nin en çok aboneye sahip olma rekorunu elinde tutan kanalının 8. yılını kutlayan Enes Batur, Instagram üzerinden Exxen için hazırlamakta olduğu 3-4 sürpriz projesi olduğunu duyurdu. Böylelikle Exxen bünyesinde izleyeceğimiz YouTuberlar kervanına Enes Batur da dahil olmuş oldu.

“Exxen”de Başka Ne Var?

Exxen bünyesinde yayınlanacak projeler hakkında bildiğimiz detaylar sadece bunlar değil. Başvuran kişilerin yakınlarına yapmak istedikleri sürprizleri konu alan, bu sürprizlerde birçok ünlü ismi seyredeceğimiz yeni Acun Medya projesi “Sürpriz” de bu platform üzerinden yayınlanacak.

24 Eylül’de duyurulan yerli dijital platform hakkında bildiklerimiz şimdilik bu kadar. Seyircisiyle ne zaman buluşacağı, ücretlendirmesi veya bünyesindeki projeler hakkında resmi bir açıklama henüz bulunmamakta. Televizyon dünyasının lideri haline gelmiş Acun Ilıcalı, Netflix için hazırladığı ve Orkun Işıtmak, Oğuzhan Uğur, Buğra Kazancı, Hayrettin, Uras Benlioğlu gibi ünlü YouTuber, Twitch yayıncısı ve influencerları yarıştırdığı dijital projesi Exatlon Challenge ile dijital yayın dünyasına da ilk adımını atmıştı. Kullanıcıların pek de olumlu dönütler vermediği Exatlon Challenge‘dan sonra dijital yayın platformlarının televizyon formatına yakınlaştırılması çok konuşulmuştu. Televizyon dünyasındaki başarılarıyla kendini birçok kez ispatlayan Acun Ilıcalı‘nın kurduğu dijital yayın platformu ve bünyesindeki projelerde yer alan YouTuberlar ile bu soru tekrar gündeme taşındı.

Merakla beklenilen dijital platform Exxen hakkındaki diğer yazımıza ulaşmak için aşağıdaki butona basabilirsiniz.

Konuşanlar Exxen Üzerinden Yayınlanacak

 

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir