Anasayfa > Sanat Haberleri > Feyyaz Yiğit Exxen Platformunda Yer Alacak

Feyyaz Yiğit Exxen Platformunda Yer Alacak

Acun Ilıcalı’nın yaptığı yeni bir duyuruya göre Feyyaz Yiğit Exxen platformu üzerinde yer alacak isimler arasına katıldı. Detaylar haberimizde.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz haftalarda yeni bir dijital yayın platformu kurma niyetinde olduğunu paylaşmış, bunun ardından ise Exxen‘i kamuoyuna duyurmuştu. Farklı işbirlikleri ile Exxen‘in kadrosunu güçlendirmeye devam eden Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Konuşanlar adlı programı hayatımıza katan ve büyük bir popülerliğe ulana Hasan Can Kaya‘yı projeye dahil etmişti. Bunun yanı sıra Enes Batur da Acun Ilıcalı‘nın kurmuş olduğu yeni yayın platformu Exxen‘de yer alacak popüler isimler arasında.

Feyyaz Yiğit Exxen

Kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaştığı hikaye ile bir duyuruda daha bulunan Acun Ilıcalı sevilen oyuncu, yazar ve müzisyen Feyyaz Yiğit‘in de Exxen kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Yeni bir proje ile platformda yer alacağı açıklanmış olan Feyyaz Yiğit‘in bu yeni projesinin nasıl bir formata sahip olacağı ise şimdilik gizemini koruyor. Feyyaz Yiğit cephesinden de henüz Exxen üzerinde yer alacağı projenin detayları hakkında bir açıklama gelmiş değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir