Anasayfa > Oyun Haberleri > The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me Sezon Finali Oyunu Olarak Duyuruldu

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me Sezon Finali Oyunu Olarak Duyuruldu

Supermassive Games’in geliştirdiği The Dark Pictures Anthology serisi, dördüncü oyun The Devil In Me ile sezon finali yapacak. 

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Duyuruldu!

Supermassive Games tarafından geliştirilen ve Bandai Namco tarafından yayıncılığı üstlenilen The Dark Pictures Anthology serisinin yeni oyunu duyuruldu. PlayStation 4 için çıkış yapan başarılı yapım Until Dawn’ın geliştiricisi olan Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology serisini Man of Medan ile başlatmıştı. Ardından gelen Little Hope ve 22 Ekim 2021 tarihinde çıkış yapan House of Ashes‘tan sonra seri The Devil In Me ile sezon finali yapacak.

Seride yer alan oyunlar kendilerine özgün hikayeleri anlatıyor. İnteraktif seçimlerin olduğu, Quick Time Event(QTE)‘lerin yer aldığı, bol diyaloglu ve keşiflerin yapıldığı oyunlar korku-gerilim türünde karşımıza çıkıyor. Her bir yeni oyunun sonunda bir sonraki oyunun duyurusu yapılıyor. The Devil In Me biraz erken davranılarak önce duyurulsa da House of Ashes bugün itibariyle çıkışını yapacak.

Açıklamalara göre seri dördüncü oyun The Devıl In Me ile sezon finali yapacak. The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me için 1 dakika uzunluğunda yeni bir teaser niteliğinde fragman da paylaşıldı. Maalesef henüz bir çıkış tarihi belirtilmedi. Fragmanı buraya tıklayarak veya aşağıdan izleyebilirsiniz. The Dark Pictures Anthology: The Devıl In Me hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda bizimle paylaşabilirsiniz. Acaba Supermassive Games, The Devıl In Me ile beklediği başarıyı yakalayabilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

https://www.youtube.com/watch?v=cj8t_Xpf6TM

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir