Anasayfa > Oyun Haberleri > The Division Heartland Ücretsiz Olarak Çıkış Yapacak

The Division Heartland Ücretsiz Olarak Çıkış Yapacak

Sürpriz bir duyuru ile tanıtılan The Division Heartland ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulacak. Detaylar haberimizde.

Ubisoft‘un popüler oyun serilerinden olan The Division ile alakalı yapılan yeni bir duyuru oyuncuları bir hayli heyecanlandırdı. Yapılan açıklamaya göre bizleri oynaması tamamen ücretsiz bir The Division oyunu bekliyor. Amerikalı ünlü polisiye yazarı Tom Clancy‘nin adını taşıyan oyun serisinin bir halkası olacak olan Tom Clancy’s The Division Heartland hakkında pek fazla detay vermekten kaçınan Ubisoft oyunun yayıncı koltuğunda otururken yapımın geliştiriciliğini ise Red Storm Entertainment üstleniyor olacak. Red Storm Entertainment seriye aşina olanların hatırlayacağı üzere ilk The Division oyunun da geliştirici koltuğunda oturuyordu.

The Division Heartland ücretsiz

Hakkında pek fazla detaya şimdilik sahip olmadığımız yapımın türü de tam bir muamma ancak ortaya atılan birkaç mantıklı tahmin de yok değil. Bu tahminlerden ilki yapımın son yılların en gözde türlerinden olan battle royale’in bir temsilcisi olacağı yönünde. EA ve Activision gibi isimlerin de bu alana adım atması ile birlikte daha da kızışan rekabette Ubisoft biraz geç kalmış bile sayılır. The Division Heartland ile alakalı bir diğer tahmin ise oyunun rekabetçi yapıda bir FPS olacağı yönünde. Halihazırda Rainbow Six: Siege ile türün başarılı bir örneğini ortaya koymuş olan Ubisoft‘un oyuncuların karşısına bir de ücretsiz bir alternatif ile çıkması battle royale ihtimaline göre en azından şimdilik biraz daha zor görünüyor. Tom Clancy’s The Division evrenini daha da genişletme peşinde olan Ubisoft‘un tamamen ücretsiz olacak Heartland ile oyuncuların karşısına ne zaman çıkacağı da şimdilik açıklanmış değil ancak 2021 yılı sonu yada 2022 bahar ayları en olası ihtimaller olarak göze çarpıyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

2 Yorumlar

  1. Ubisoft:
    -Serilerimize sıçmak ve sıvamak en büyük hobimiz

    • Ayrıyeten Hyper Scape noldu? BR türünde gereken başarıyı göstermedi diye mi seriye BR kılıfını giydirme çabası içindeler?
      Kusacağım artık kusmuk torbamı getirin öğğğkk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir