Anasayfa > Oyun Haberleri > The Elder Scrolls Serisinin İlk İki Oyunu Bedava Oldu

The Elder Scrolls Serisinin İlk İki Oyunu Bedava Oldu

The Elder Scrolls serisinin ilk iki oyunu Arena ve Daggerfall Steam üzerinde bedava oldu. Bethesda kendi oyun çalıştırıcısını kapatmasının ardından klasik oyunları Steam’e ekledi.

Bethesda geçtiğimiz şubat ayında oyun çalıştırıcısını kaldıracağını ve Steam’e geçiş yapacağını duyurdu. 11 Mayıs 2022’de resmi olarak kapanması beklenen çalıştırıcıdaki oyunlar ise dev mağazada yerini almaya başladı. BethesdaThe Elder Scrolls serisinin efsanevi klasiklerini Valve’in dijital mağazasına ekledi. İşte geçtiğimiz gün Steam’de yerini alan tüm oyunlar:

  • The Elder Scrolls: Arena
  • The Elder Scrolls II: Daggerfall
  • The Elder Scrolls Adventures: Redguard
  • An Elder Scrolls Legend: Battlespire
  • Wolfenstein: Enemy Territory

Eklenen oyunlardan iki tanesi ise tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. The Elder Scrolls serisinin ilk ve ikinci halkası Arena ve Daggerfall bedava olarak Steam üzerinde yerini aldı. Steam’e geçtiğimiz gün gelen diğer üç oyun ise uygun ücretlerden satışa sunuluyor. TES serisinin yan oyunları olarak nitelendirilen TES Adventures: Redguard ve An Elder Scrolls Legend: Battlespire 30 TL’lik fiyat etiketine sahip.

Wolfenstein serisinin çok oyunculu üyesi Wolfenstein: Enemy Territory‘i de kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Hiçbir ücret ödemeden edinebileceğimiz yapım Wolfenstein serisini mutliplayer elementlerle birleştiriyor.

Bethesda.net Launcher Kapanıyor! Oyunlar Steam’e Taşınacak

Oyunların ne kadar süre bedava kalacağı ise belirsizliğini koruyor. Bu durumun Bethesda’nın Steam’e dönüşünü kutlamak için yaptığı tahmin ediliyor. Elbette bu durumun bir hata olabileceğini unutmamakta fayda var. Her halükarda elinizi çabuk tutup oyunları Steam kütüphanenize eklemenizi öneriyoruz.

RPG efsanesi The Elder Scrolls’un ilk iki oyununa cüzdanınıza dokunmadan sahip olabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir